tirsdag, november 24, 2020

Hesten løp inn til seier – tvinges til å drikke Champagne

Mest lest nå

Den stakkars hesten ble tvunget til å drikke nesten en hel flaske champagne, før den siste skvetten ble den siste skvetten i flasken blir helt over henne.

Etter at hesten Helen Llinatrix løp inn til seier i Grand Prix Manacor på Mallorca ble den tvunget til å drikke alkohol, melder Daily Mail.

Faksimile: Video fra Daily Mail

Dyreplageri

Da videoen av den champagnedrikkende hesten ble publisert på internett lot ikke reaksjonene vente på seg. Denne såkalte feiringen ble raskt stemplet som dyreplageri og ydmykelse.


I videoen ser vi hvordan en mann holder hesten med den ene hånden og heller en flaske champagne i hestens munn med den andre. Videoen viser tydelig at hesten forsøker å komme seg unna. Den siste skvetten spruter de over hesten.

Mannen som tvinger Champagnen i hesten planter et kyss på mulen hennes når flasken er tømt, mens publikum klapper og heier i bakgrunnen.

– Denne idioten fikk hesten som vant, Helen Llinaritx, til å drikke en flaske champagne, sier Den baleariske dyrevernsorganisasjonen Assaib.

Dyrevernerne i Assaib sier de regner dette som et soleklart eksempel på dyremishandling, og mener det viser at personen på videoen ikke eier respekt for dyr. 

– Vi har allerede sendt inn en formell anmeldelse om mishandling av dyr til de relevante myndighetene, sier Assaib videre. 

Nedenfor kan du se det omtalte videoklippet. Vi advarer mot støtende og provoserende scener.

LES OGSÅ: Hesten Heidi lå etterlatt i søla for å dø alene – se den majestetiske forvandlingen da hun fikk ny eier

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter