torsdag, desember 12, 2019
Humor Hesten ruller seg rundt og slipper en kjempe fis...

Hesten ruller seg rundt og slipper en kjempe fis – nå har 13 millioner sett klippet

-

Denne hesten har blitt en sensasjon på Youtube. Og grunnen er ganske så barnslig, over 13 millioner mennesker har så langt sett den fisende hesten. 

Helt fra vi er små, ja gjerne fra tiden i barnehagen, synes vi at promp og fis er morsomt og pinlig. Det er vanskelig å si hvorfor dette har blitt en greie, da de fleste skapninger på jorden har behov for å slippe ut gass i ny og ne.

Den berømte hesten fra Youtube heter Archy og hadde i følge RelayHero gått på en fiberdiett i dagene før klippet ble filmet. Og som mange sikkert har erfart, kan dette føre til en god del gass i magen.

Kaster seg rundt 

I klippet kan vi se den store hesten vandre rundt i innhegningen sin, plutselig kaster han seg rundt på ryggen og slipper ut all gassen. I følge siden RelayHero som har pratet med veterinæren Doctor Ramey så feiler det hesten ingenting. Den er frisk og fin, bare plaget med litt luft i magen.

Er jeg barnslig som dro på smilebåndet av dette klippet? 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Kona til Thomas Numme med pinlig avsløring på Senkveld

Fra 2003 til 2018 jobbet Thomas Numme som programleder for Senkveld. Forrige uke var han gjest i programmet, sammen med kona.  At "Senkveld med Thomas...

Bildet av 6-åringen som må spise alene på skolen har opprørt en hel verden

For de fleste vil det å ekskludere et barn være en utenkelig handling. Men det skjer. Dessverre. Bildene av seks år...

Døde i arresten: Her kollapser 16-åringen

Carlos Gregorio Hernandez Vasquez er ett av minst seks barn som har mistet livet i varetekt hos det amerikanske grensepolitiet siden desember 2018.