De fikk seg et syn de aldri har sett før, menneskene som tidligere denne uken kjørte på motorveien Corrigan i Texas, USA. Bak på en bil, på et åpent lasteplan, sto nemlig en hest. Bilen kjørte i over 100 kilometer i timen.

Expressen skriver om saken som har rystet og satt sinnene i kok på sosiale medier de siste dagene.

«Hvordan kan man le av noe slikt? Dette er dyreplageri og en trafikksikkerhet. Mennesker er idioter», skriver en av dem som har reagert på Facebook.

Bildet gikk viralt

Kerry Green Costello er mannen som tok bildet av det oppsiktsvekkende synet som møtte han da han var på kjøretur. Han delte bildet i sosiale medier, hvor det siden har blitt delt og kommentert hundretusener av ganger.

Han forteller at hesten hadde store problemer med å holde seg på bena.

Her er bildet som skaper raseri i sosiale medier. Foto: CNN

En annen trafikant som var på veien denne dagen, forteller til den amerikanske tv-kanalen ABC13:

«Hesten så ikke skrekkslagen ut, den så frisk ut og fakta er at det så ut som den likte at vinden blåste gjennom manen.»

Men de fleste deler ikke synet til trafikanten som uttalte seg til ABC13. Majoriteten mener at dette er dyreplageri og en stor fare både for dyret og andre trafikanter. Politiet fikk derfor en rekke telefoner om hendelsen.

LES OGSÅ
Nyfødte tvillinger omfavner og trøster hverandre

Ingen bot

Politiet stoppet den grå pickupen og sjåføren forklarte at det hele var en nødløsning fordi traileren hans ikke startet. Det finnes ingen lov om hvordan man skal frakte dyr i Texas og mannen fikk dermed ingen straff fra politiet, skriver Expressen.

Hesten skal ha kommet fra kjøringen uten skader, uten at det roer ned tusenvis av mennesker som nå kommenterer saken på Facebook.

«Hesten burde blitt tatt fra eieren direkte og han burde fått forbud mot å ha dyr! Tenk så gale det hadde gått om hesten hadde mistet balansen», skriver en debatant på Facebooksiden til hesteforumet Hippsons.