Hjem Dyr Hestene har ikke sett hverandre på over 4 år – vil de kjenner hverandre igjen?
Dyr

Hestene har ikke sett hverandre på over 4 år – vil de kjenner hverandre igjen?

Hester er fascinerende skapninger. De er så grasiøse og majestetiske å se på, spesielt i flokk. Og visste du at hester er veldig sosiale skapninger som danner langvarige vennskap, ikke bare med menneskene som passer på dem, men også med andre hester?

Denne saken er så absolutt et bevis på det. Vi skal til England for å møte Sue og hesten hennes Arthur.

Sue eier flere hester, men for noen år siden gjorde livssituasjonen hennes det vanskelig å beholde alle. Hun måtte derfor selge Arthur. Fire år senere var imidlertid livssituasjonen til Sue snudd, hun hadde nå muligheten og overskudd til å ta seg av flere hester. Og hun savnet Arthur.

Heldigvis fikk hun kjøpe hesten sin tilbake, og hun var utvilsomt spent på om hesten ville kjenne igjen sine tidligere lekekamerater. Og ville de andre hestene inkludere Arthur i flokken igjen?

I videoen nedenfor får du se det rørende øyeblikket hvor Arthur blir gjenforent med hestene William og Harry. Husk at det nå har gått over fire år siden hestene sist så hverandre.

Jeg kan ikke si annet enn at dette må være det perfekte bevis på hesters lojalitet og intelligens. I skrivende stund har videoen fått over 10 millioner visninger på Youtube.

LES OGSÅ: Dramatisk hest spiller død for å slippe å dra på ridetur

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com