onsdag, juli 15, 2020

Hestene har ikke sett hverandre på over 4 år – vil de kjenner hverandre igjen?

Mest lest nå

Fem grunner til at dagens barneoppdragelse er i krise

Den britiske barnepiken Emma Jenner, kjent for realityserier «Take Home Nanny», har delt fem av de viktigste punktene til at dagens foreldre ikke lykkes...

Borghild eller Peder? 20 navn folk må begynne å kalle barna sine igjen

Vi har tatt en titt på SSBs navnestatestikk for gutter og jenter fra 1800-tallet og fram til i dag. Der fant vi mange juveler av noen navn som vi må begynne...

Hester er fascinerende skapninger. De er så grasiøse og majestetiske å se på, spesielt i flokk. Og visste du at hester er veldig sosiale skapninger som danner langvarige vennskap, ikke bare med menneskene som passer på dem, men også med andre hester?

Denne saken er så absolutt et bevis på det. Vi skal til England for å møte Sue og hesten hennes Arthur.

Sue eier flere hester, men for noen år siden gjorde livssituasjonen hennes det vanskelig å beholde alle. Hun måtte derfor selge Arthur. Fire år senere var imidlertid livssituasjonen til Sue snudd, hun hadde nå muligheten og overskudd til å ta seg av flere hester. Og hun savnet Arthur.


Heldigvis fikk hun kjøpe hesten sin tilbake, og hun var utvilsomt spent på om hesten ville kjenne igjen sine tidligere lekekamerater. Og ville de andre hestene inkludere Arthur i flokken igjen?

I videoen nedenfor får du se det rørende øyeblikket hvor Arthur blir gjenforent med hestene William og Harry. Husk at det nå har gått over fire år siden hestene sist så hverandre.

Jeg kan ikke si annet enn at dette må være det perfekte bevis på hesters lojalitet og intelligens. I skrivende stund har videoen fått over 10 millioner visninger på Youtube.

LES OGSÅ: Dramatisk hest spiller død for å slippe å dra på ridetur

130,163FansLik
1,480FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter