Hjem Helse Hun hevder å ha kurert kreft i 1951 – Her er dietten som skal ta knekken på sykdommen

Hun hevder å ha kurert kreft i 1951 – Her er dietten som skal ta knekken på sykdommen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Kreft. Selve ordet trigger en følelse i de fleste av oss. Vi er mange som har et forhold til sykdommen som rammer flere og flere mennesker.

Studier fra USA og Storbritannia viser at en av to menn og en av tre kvinner vil bli diagnostisert med en form for kreft i løpet av livet.

Johanna Budwig var en briljant forsker som faktisk utviklet en protokoll som kan kurere mange former for kreft.

Problemet med hennes protokoll er at det ikke er penger å tjene på metoden.

Det finnes mange aksjoner hvor vi mennesker donerer penger til kreftforskning. Bare i USA doneres det over en milliard amerikanske dollar til kreftforskning hver år, men fortsatt er ingen kur oppdaget.

Det finnes ingen sprøyte, ingen magisk pille og ingen eliksir som vil utslette kreft.

Men vi behandler kreft. «Kreftindustrien» tjener grovt med penger. Og er det slik at det ikke finnes en bedre kur mot kreft enn behandlingsformene vi kjenner i dag? Finnes det ingen kur? Noen mener at det gjør det…

«Jeg har svaret på hvordan man kurerer kreft, men legene vil ikke høre. De kommer hit og observere mine metoder og er imponert. Så ønsker de å inngå en spesiell avtale, slik at de kan sikre seg rettigheter til forskningen og tjene en masse penger. Jeg går ikke med på det, derfor er jeg er svartelistet i alle land.»

Dette er ordene til Johanna Budwig. Hun var en tysk biokjemiker. Dr. Budwig har doktorgrad i naturvitenskap, medisinsk utdannelse, farmasøytisk utdannelse, utdannelse i fysikk, botanikk og biologi. Hun var nominert til Nobelprisen syv ganger, så denne kvinnen hadde utvilsomt mye mellom ørene.

Det hevdes at Budwig fant kuren mot kreft i 1951

Budwig hadde blitt utnevnt av hennes regjering til å lede forskning inn i prosessen med å herde oljer til faste stoffer. Gjennom dette arbeidet, var hun den første til å oppdage at transfettsyrer (hydrogenerte oljer) er skadelig for helsen. Samtidig oppdaget hun hvordan man kunne kurere kreft, og andre sykdommer som diabetes, leversykdommer, hjerteproblemer, og leddgikt.

Budwig oppdaget at kreftceller rett og slett er celler som ikke har de næringsstoffene som trengs på et molekylært nivå (med de rette fotoner og nøytroner) for å modnes. Hun oppdaget også at i motsetning til røde blodceller hos friske mennesker, inneholdt ikke de røde blodcellene hos kreftpasienter et fettlager.

Denne oppdagelsen førte til at hun lagde en kur, en kur som ifølge henne selv hadde 90% suksessrate. Det er verdt å merke seg at mange av hennes kreftpasienter var stadium på 4, sendt til henne etter mislykket kirurgi og strålebehandling. Så kan man jo spørre seg om metoden hennes ville ha oppnådd en 100% suksessrate dersom den ble satt igang på et tidlig stadie.

Hva var så metoden til Budwig?

Hun behandlet kreft gjennom kosthold og ernæring.

Dietten til Budwig inneholder ingen tilsetningsstoffer, ingen animalske produkter bortsett fra kesam (en ost) eller cottage cheese, kombinert med linfrøolje.

Kombinasjonen av protein og olje gir kroppen de nødvendige næringsstoffene på et molekylært nivå, slik at kreftcellene ble absorbert. Kreftpasientene hennes ble frisk etter bare 3 måneder.

Meine Budwig Cremenach Dr. Johanna Budwig 💕❤💕

Posted by Jenny Burger on Thursday, July 23, 2020

Budwig ønsket å dele metoden sin med så mange mennesker som mulig. Hun skrev seks bøker om emnet, men ble begrenset av en rekke rettsaker. Til tider ble hun fradømt retten til å publisere bøker.

Budwig mente at metoden hennes var avhengig av at man fulgte noen regler. Kriteriene hennes for å behandle eller unngå kreft er:

 • Man må få tilstrekkelige mengder av sol. Dette stimulerer helbredelsen i kroppen.
 • Drikk utelukkende rent og renset vann.
 • Ikke spis kjøtt, sukker eller animalsk fett.
 • Man skal ikke spise restemat. Spis maten rett etter tilberedning.
 • Unngå bearbeidet mat.
 • Spis linfrø.
 • Spis grønnsaker og frukt, men bare ferske og økologiske råvarer.
 • Ikke ta kosttilskudd.

Mirakelmåltid?

Dr Budwig er også kjent for å ha publisert en oppskrift som skal være «kreftdrepende». Denne blandingen skal spises én gang om dagen og oppskriften er som følger:

 • En spiseskje kaldpresset linfrøolje.
 • Tilsett 2 spiseskjeer Cottage cheese eller Kesam. Bruk en blender for å blande ingrediensene.
 • Tilsett 2 spiseskjeer linfrø og topp blandingen med nøtter og frukt.

Foto: Wikipedia

Johanna Budwig gikk bort 19 mai 2003 i en alder av 94 år. Dietten har utvilsomt gitt henne selv et langt liv, og mange hevder at hennes forskning har kurert eller hindret dem i å få kreft.

Del gjerne dietten videre, den består bare av sunne ingredienser så det skader uansett ikke å prøve! 

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com