mandag, november 23, 2020

Hevder adoptivdatteren (6) egentlig var kortvokst dame på 22 år

Mest lest nå

Paret adopterte det de trodde var en seks år gammel jente. Da jenta var ni år gammel, flyttet  foreldreparet fra henne, og lot henne være igjen alene i leiligheten. Da de ble anklaget for omsorgssvikt, forsvarte de seg med at datteren slett ikke var en seks år gammel jente, men en 22 år gammel kortvokst kvinne som var ute etter å drepe dem.

Kristine (45) og Michael Barnett (43) fra Indiana i USA ble spurt om de kunne adopterte lille Natalia fra Florida i mai 2010. De fikk da beskjed om at hun var seks år gammel. Det var snakk om en akutt hasteadopsjon, da Natalias tidligere adoptivforeldre plutselig ikke kunne ta vare på henne lenger. Ifølge papirene, var Natalia født i Ukraina, men hadde bodd i USA i to år.

Foto: Kristine Barnett


Prøvde å knivstikke foreldrene

Iløpet av de neste tre årene, mener Kristine at datteren prøvde å knivstikke henne mens hun sov. At hun dyttet henne mot et elektrisk gjerde og at hun helte blekemiddel i kaffen hennes.

«Hun tegnet tegninger der hun drepte familiemedlemmer, rullet dem inn i tepper og la dem i bakgården», sier Kristine til DailyMail.

«Hun kunne stå over oss midt på natten. Det var umulig å sove. Vi måtte gjemme alle skarpe ting», sier hun videre, og fortsetter:

«Hun hoppet ut av biler i fart. Hun smurte blod utover speilet. Hun gjorde ting man aldri kunne forestille seg et barn kunne gjøre.»

«Jeg så at hun helte kjemikalier, blekemiddel og liknende i kaffen min. Og jeg spurte henne hva hun holdt på med. «Jeg prøver å forgifte deg», svarte hun», sier Kristine.

Foto: Kristine Barnett

Hadde mensen og kjønnshår

«Mediene lager et bilde av meg som barnemishandler, men det er ikke noe barn her. Natalia var en kvinne. Hun hadde mensen. Hun hadde voksne tenner. Hun vokste ikke en centimeter, hvilket til og med kortvokste barn gjør, sier Kristine, og forteller om da hun skulle gi datteren et bad for første gang:

«Hun hadde kjønnshår. Jeg var sjokkert. Jeg hadde nettopp blitt fortalt at hun var seks år gammel, og det ble plutselig veldig tydelig at det ikke stemte», sier hun.

Foto: Kristine Barnett

Saken skal opp i retten

Etter tre år, da Natalia ifølge papirene var ni år, flyttet familien til Canada, og lot Natalia være igjen i leiligheten i USA. Nå er foreldrene siktet for omsorgssvikt mot et lite barn.

En dommer ved Marion County Superior Court i Indiana har konkludert med at Natalia ble født i 1989. Det gjør henne til 30 år i dag. En annen domstol har konkludert med at Natalia var åtte år da hun ble adoptert av familien.

LES OGSÅ: Sønnen vår var 18 da vi adopterte han – Men alle barn fortjener en «evig» familie

Nå skal rettsaken mot foreldrene snart opp, og da får vi forhåpentligvis vite en gang for alle om Natalia er en liten jente utsatt for omsorgssvikt, eller om hun er en voksen dame som prøvde å drepe familien sin.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter