Hjem Nyheter Hevder han er sønnen til kong Charles og Camilla – Vil gå rettens vei for DNA-test

Hevder han er sønnen til kong Charles og Camilla – Vil gå rettens vei for DNA-test

Del
X

En mann fra Queensland i Australia hevder å være Charles og Camillas sønn. Nå vil han gå rettens vei for å kreve DNA-test.


– Charles fikk det han ville: han fikk tronen, han fikk sin kone, han fikk alt. Nå er det på tide for meg å få min lykkelige slutt, sier Simon Dorante-Day fra Queensland i Australia som ifølge australske 7 News hevder å være den hemmelige sønnen til kong Charles og Camilla.

Dorante-Day hevder han og hans avdokat har vært i diskusjon med en dommer rundt den juridiske statusen til kong Charles, der spørsmålet er om monarken er beskyttet av loven eller er står over loven.

– Og svaret på det var nei – de fortalte meg at vi ikke ser noen grunn til at han er det. Og for det andre er Camilla og familien hennes absolutt ikke hevet over loven. Så det argumentet er allerede hatt og avgjort, sier han.

Dorante-Day er fast bestemt på å gjenoppta saken sin for familieretten.

– I sin endelige kjennelse forrige gang jeg var for domstolene, sa dommeren til meg at hvis jeg kommer tilbake med bevisene alle pent og pent stemplet, så er det ingen grunn til å avslå en søknad om en DNA-test, og Charles og Camilla må svare på det, sier han

Dorante-Day sier at han er frustrert at Charles aldri har svart på de gjentatte forespørslene hans om DNA-testing.

– Hvis det virkelig ikke var sant, hvis han virkelig ikke er min far, kunne Charles svart i minnelighet og oppklart problemet, sier han.

Bakgrunnen for Simon Dorante-Day sine påstander om at han er sønnen til Charles og Camilla er at han ble adoptert av en britisk familie som hadde bånd til dronningen og prins Phillip da han var baby.

Det var Dorante-Days bestemor Winifred som først fortalte ham om sine kongelige foreldre.

– Jeg var veldig nær min bestemor, og hun fortalte meg mange ganger at jeg var Camilla og Charles sitt barn, sier han til 7 News.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com