Hjem Kjendisnytt Hevder Riise ville gi han bank

Hevder Riise ville gi han bank

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit
Den femten år gamle konflikten mellom tidligere fotballspiller John Arne Riise (40) og komiker og radioprofil Espen Thoresen (62) tilspisset seg på Farmen kjendis-gården.

Vi har tidligere omtalt den 15 år gamle konflikten mellom tidligere fotballspiller John Arne Riise (40) og komiker og radioprofil Espen Thoresen (62), som har bakgrunn i den såkalte SMS-saken.

I 2005 havnet John Arne Riise på førstesiden av VG etter at han sendte den samme tekstmeldingen til flere kjendiskvinner, og ba dem på date. Senere samme året sto Espen Thoresen på en festival-scene som komiker. Fra scenen delte han ut Riises telefonnummer foran flere tusen publikummere, og oppfordret dem til å sende ham SMS. Riise skal den gang ha vurdert å gå til søksmål mot Thoresen.

De to har ikke truffet hverandre før, men under den aktuelle sesongen av «Farmen kjendis» som i skrivende stund er å se på TV2, har det 15 år gamle dramaet boblet opp igjen.

Les også: Derfor trakk hun seg fra «Farmen kjendis» allerede i andre episoden

At Riise i sin tid kan ha blitt mektig irritert over Thoresens stunt er ikke helt uforståelig:

– John Arne fikk vel cirka 8000 sms-er den dagen. Dagen etterpå våknet jeg opp til en overskrift i Dagbladet eller VG, der det sto at jeg skulle saksøkes for noen millioner kroner, sier Thoresen til Dagbladet.

Stemningen mellom de to har tilspisset seg under «Farmen kjendis», men John Arne Riise hevder han ikke ønsker å bruke for mye tid på konkurrenten.

Les også: Beskylder Farmen-kjendiser for å ha vært uærlige foran kamera

– Espen er ikke viktig for meg, han er ikke én jeg trenger i livet mitt. Skal han bruke mitt navn for å fremme seg selv, så får han gjøre det, sier Riise ifølge Dagbladet, og legger til at han i utgangspunktet ikke koblet de mange sms-ene han mottok i 2005, til Espen Thoresen, da de møttes på gården.

Da Thoresen oppdaget Riise på «Farmen kjendis» tok de en prat på kjøkkenet, der Thoresen kom med en unnskyldning han selv beskriver som «hul».

– Altså: Jeg mente det egentlig ikke, for jeg ville gjort det samme i dag – men beklaget meg rett og slett. Bare for å klarne lufta, og for å få den berømte elefanten ut av rommet. Vi kunne lagt saken bak oss, men det valgte han altså ikke å gjøre, sier Thoresen.

Les også: Öde Nerdrum om Farmen-kolleger: «Blodsbrødre»

Overfor Dagbladet erkjenner John Arne Riise at han ikke var videre begeistret over «unnskyldningen»

– Da han kom, og sa at det var han som hadde oppfordret til de sms-ene, tenkte jeg: «Så det var deg, ja». Det var det første han tok opp, og da følte jeg at han prøvde å legge opp til drama. Men jeg var aldri forbanna, jeg var bare irritert på ham fordi han var sta – og kranglet med veldig mange der inne, forteller Riise.

Thoresen hevder på sin side at han ble fortalt at Riise ville banke han.

– Det er ren løgn. Jeg brukte veldig lite kalorier i det daglige på Espen Thoresen. Jeg valgte heller å ha det fint med de jeg kom godt overens med. At han sier sånt, får stå for hans regning, svarer Riise.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com