in ,

Hinter om nært forestående kongelig bryllup

Foto: Shaman Durek / Instagram

Prinsesse Märtha Louise (50) og kjæresten Durek Verrett (48) har i lengre perioder måttet leve i et avstandsforhold. Det kan det muligens bli slutt på nå.

Ifølge ukebladet Se og Hør skal Durek ha hintet om bryllup i år på det sosiale nettverket TikTok.

I en kommentar-samtale lurte en av seerne hans på når kongen kommer til å sende ut pressemelding om at det blir bryllup:


– Snart, i løpet av dette året, skal Durek ifølge Se & Hør ha svart.

Ukebladet skriver også at paret under en luksusferie i tyrkiske Bodrum i sommer skal ha undersøkt mulighetene for å gifte seg der.

Den første gangen paret luftet bryllupsplaner var i november 2020, før Aris død.

I et felles intervju med Vanity Fair røpet Durek ifølge Se og Hør at han hadde lagt planer om å fri til Märtha Louise under en tur til Hawaii i februar i år. Grunnet Ari Behns bortgang i romjula ble ferien til Hawaii isteden tid for sorg og helbredelse.

LIK SOSIALNYTT PÅ FACEBOOK

I intervjuet fortalte Verrett at han hadde bedt kong Harald og dronning Sonja om deres velsignelse til giftermål i jula i fjor, og at de ga dette. 

Prinsessen har tidligere røpet av det var venninnen Lindsey Simcik som introduserte paret for hverandre. Det er også i hennes podcast prinsesse Märtha Louise forteller at kjæresten dessuten var litt tilbakeholden før det første møtet, ettersom de ble «spleiset».

– Til slutt besøker jeg ham i huset hans. Jeg går inn i rommet, og jeg ser ham, og sier: «Jeg kjenner deg allerede», sier prinsessen.

Allerede etter det første møtet utviklet det seg et dypt vennskap mellom de to, og de snakket sammen på telefon og traff hverandre så ofte de kunne.

Forholdet mellom de to ble først kjent for det norske folk i mai 2019, gjennom en av prinsesse Märtha Louises instagram-innlegg:

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Cadence var «agn» i hundekamp-trening: Med pleie og omsorg blomstret hun til å bli en elsket familiehund

Foreldrene ble tilbudt abort men nektet – se på sønnen nå