in

«Hjem til jul»-profiler har laget ny stjernespekket julesatsing

TV 2 odin vaage og ameli agbota."Julestjerna"

Odin Waage, Ameli Agbota, Dennis Storhøi, Hkeem, Hilde Lyrån og Håvard Bakke blir å se i TV 2s nye dramaserie denne førjulstiden.

Gjennom seriens seks episoder står kjærlighet, humor, musikk og varm julestemning i fokus. «Julestjerna» får premiere 3. desember på TV 2 Play og vises fra 19. desember på TV 2.

– Vi gleder oss til å vise frem vår nye stjernespekkede serie «Julestjerna», som er en del av TV 2s dramasatsning og starten på en ny seertradisjon med juledrama for hele familien, sier Kathrine Haldorsen, programredaktør i TV 2.

I «Julestjerna» følger vi åtte artister som vi blir kjent med gjennom en sangkonkurranse. Hver og en av deltakerne bærer på sine hemmeligheter og historier, og når scenelyset slukkes viser det seg at det blir helt andre ting som blir avgjørende enn hvem som vinner. Etter hvert er det nestekjærlighet, varme, forelskelse og nærhet som gjelder.


– Med denne fine samlingen av skuespillere, så håper vi å kunne bringe en varm og meningsfull julehistorie som kan gi familien noe å samles rundt, sier Per-Olav Sørensen, Excecutive produsent for «Julestjerna» og kreativ leder i The Global Ensemble.

Store skuespillernavn på rollelisten

I rollene som de åtte deltakerne i sangkonkurransen ser vi Odin Waage som «Didrik», en tidligere barnestjerne som sliter med å bli tatt på alvor. 

Ameli Agbota er «Maria», som blir kastet ut i usikkerhet når datteren blir alvorlig syk og som nå blir tvunget til et «comeback».

I rollen som «Aksel» ser vi Dennis Storhøi, crooneren med dalende karriere og mangel på sinnemestring. 

Andre medvirkende er Maja Christiansen, Abdulhakim «Hkeem» Hassane, Hilde Lyrån, Håvard Bakke, Hannah Karine Giske, Nils Ingar Aadne, Audun Sandem, Sanne Kvitnes, Øystein Røger, Vivild Marie Falk Berg, Lisa Tønne, Sølje Bergman og Christer Tojussen.

Erfarent team bak serien

«Julestjerna» er produsert av The Global Ensemble med flere fra det erfarne teamet bak suksessen «Hjem til jul».

– Dette er TV 2s første samarbeid med det nyoppstartede produksjonsselskapet The Global Ensemble, som har spennende og flinke folk med lang erfaring i bransjen med seg. Vi er spente på hva et fremtidig samarbeid med disse dyktige folkene kan levere, sier Kathrine Haldorsen.

Serieskaperne Julie Skaufel og Miriam Larsen, har med seg komiker Joachim Skage.

Torstein Bjørklund har regi. Per-Olav Sørensen har co-regi og er Excecutive produsent. Komponist er Petter Baden. Produsenter er Ingrid Skagestad og Janne Hjeltnes.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Forskere er uenige: Vet dyr at de skal dø?

Stjernenes knep for å komme i julestemning