onsdag, juli 15, 2020

Hjemløs kvinne synger opera på undergrunnen – videoen tar av

Mest lest nå

En video som er filmet på undergrunnen i Los Angeles, USA, går nå viralt verden over.

Det finnes mange mennesker i verden som har et stort talent, men som aldri blir «oppdaget» eller kjendiser av den grunn. Mye handler nok om tilfeldigheter, som for denne kvinnen. For når man hører stemmen hennes er det ikke tvil om at denne sangstemmen overgår mange av verdensstjernene på musikkscenen.

Filmet på undergrunnen

Det var en politibetjent som hørte de vakre strofene som strømmet gjennom undergrunnen i Los Angeles. Ved nærmere ettersyn oppdaget han den hjemløse kvinnen som står alene på en perrong mens hun synger den nydeligste opera.


«Fire millioner kaller Los Angeles for sitt hjem. Noen ganger er man bare nødt til å stoppe opp og lytte», skriver betjenten som har publisert videoen på Twitter.

Filmklippet går nå viralt verden over og mange har stilt spørsmål om hvem kvinnen i videoen er.

Ifølge The Washington Post heter kvinnen Emily Zamourka og er 52 år gammel. Avisen kan også fortelle at hun tidligere jobbet som musikklærer og tidligere har levd av å spille klaver og fiolin.

Fiolinen ble stjålet

Emily forteller ifølge avisen at hun kommer fra Russland og flyttet til USA da hun var 24 år. Hun fikk etterhvert helseproblemer men klarte å livnære seg av å spille fiolin på gaten. For noen år siden ble imidlertid fiolinen stjålet og hun mistet dermed livsgrunnlaget sitt. I dag har hun ingen inntekt.

Svært mange mennesker har blitt berørt av stemmen og skjebnen til Emily. Derfor har mange også bidratt til en pengeinnsamling til kvinnen. Innsamlingen har nå bragt inn nesten 300.000 kroner og målet er at kvinnen skal få sin egen leilighet, skriver The Washington Post.

Du kan høre den nydelige låten nedenfor og DEL den gjerne videre om du likte den!

130,160FansLik
1,482FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter