søndag, mai 9, 2021

Hjemløs mann får hjelp av politiet til å stelle seg – se den store forandringen!

Mest lest nå

Den amerikanske betjenten Aaron Page møtte husløse Bobby da han var ute på patrulje i lokalområdet i Rome, New York, og de to kom i snakk. Bobby var skitten, skjegget og håret var langt, skittent og ustelt og klærne hans var meget slitte.

Bobby Foto: City of Rome Police

Bobby nevnte til Aron at han så gjerne kunne tenke seg å bli barbert og få seg et varmt bad. Aron synes synd på den slitne mannen, og sa til Bobby at han skulle komme inn på politistasjonen neste morgen.


Der fikk han med seg noen kolleger, og sammen hadde de lyst til å gi Bobby en hjelpende hånd. Han fikk seg en varm dusj, skjegget og håret ble klipt og betjentene ordnet med helt nye klær til han.

Her får Bobby av seg de gamle klærne.  Foto: City of Rome Police

Bobby får seg en ny sveis

Bobby Foto: City of Rome Police

Da de var ferdige var Bobby nesten ikke til å kjenne igjen. I følge et oppslag på politiet sin facebookside var Bobby meget takknemlig for betjentene sin hjelp, og han fortalte dem at han nå følte seg som en helt ny mann.

En ny versjon av Bobby. Foto: City of Rome Police

Det er fantastisk når mennesker tar initiativ til gjøre slike gode gjerninger for et annet menneske. Del gjerne videre historien – kanskje noen blir inspirert til å gjøre noe lignende?

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter