in

Hjemløs mann kommer over en sjekk på 80.000 kroner – Han finner eieren og hele livet hans forandres

Elmer Alvarez er en hjemløs mann som har bodd på gaten i mange år. Han har hatt det tøft i så lang tid, men da han kommer over 80.000 kroner blir livet hans forandret for alltid.

Når han plutselig finner en en sjekk på 80.000 kroner kan man forstå at det er fristende for en mann som Elmer å redde seg selv ved å benytte seg av denne. Men Elmer følger hjertet sitt og leverer den tilbake til eieren. Lite visste han da at valget hans ville forandre livet hans for alltid.

Sjekken tilhørte en dame ved navn Roberta Hoskie som jobber som eiendomsmegler. Hun ble så rørt over at Elmer ga tilbake sjekken til henne, og selv om ikke Elmer forventet å få noe i retur, ønsket Roberta som selv har vært hjemløs å vise sin takknemlighet. Hun ville gi Elmer en gave som var mye mer verdt enn 80.000 kroner.


Foto: YouTube

Elmer fikk et stipend til meglerutdanning, karrièreveiledning og et jobbintervju.

Hun ga han også penger til et engelskkurs da Elmer er spansktalende. Til slutt forteller hun Elmer at hun har funnet et hus som han skal få bo i over vinteren. Hun vil betale husleie for han i seks måneder til han har kommet seg litt ovenpå.

Da Elmer fikk gaven, filmet Roberta det hele og la videoen ut på Facebook-siden sin. En fantastisk historie som ga Elmer en ny sjanse i livet. Alt på grunn av ærlighet og kjærlighet!

Se den rørende historien i videoen nedenfor og del den gjerne videre!

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

rødt hår

Fotograf med viktig budskap til dem som har rødt hår og fregner – Hylles verden over

Folket raser : vil beholde den 108 år gamle sjokoladen Lohengrin