Hjemløs mann kommer over en sjekk på 80.000 kroner – Han finner eieren og hele livet hans forandres!

1159

Elmer Alvarez er en hjemløs mann som har bodd på gaten i mange år. Da han plutselig finner en en sjekk på 80.000 kroner kan man forstå at det er fristende å redde seg selv ved å benytte seg av denne. Men Elmer følger hjertet sitt og leverer den tilbake til eieren. Lite visste han da at valget hans ville forandre livet hans for alltid.

Sjekken tilhørte Roberta Hoskie som jobber som eiendomsmegler. Hun ble så rørt over at Elmer ga tilbake sjekken til henne, og selv om ikke Elmer forventet å få noe i retur, ønsket Roberta som selv hadde vært hjemløs å vise sin takknemlighet. Hun ville gi han noe som var mye mer verdt enn 80.000 kroner.

Elmer fikk et stipend til meglerutdanning, karrièreveiledning og et jobbintervju.

Hun ga han også penger til et engelskkurs da Elmer er spansktalende. Til slutt forteller hun han at hun har  funnet et hus som han skal få bo i over vinteren. Hun vil betale husleie for han i seks måneder.

Da Elmer fikk gaven, filmet Roberta det hele og la videoen ut på Facebook-siden sin. En fantastisk historie som ga Elmer en ny sjanse i livet. Alt på grunn av ærlighet og kjærlighet!

Se mennesker i videoen nedenfor og del den gjerne videre!

SISTE NYTT

Advertisements