Hjem Dyr Hjemløs mann redder valpene fra vinterstormen – tårene presser på av de hjerteskjærende ordene hans
Dyr

Hjemløs mann redder valpene fra vinterstormen – tårene presser på av de hjerteskjærende ordene hans

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Selv i de mest utfordrende tider finnes det håp og gode gjerninger som rører hjertene våre. 

En hard vinterstorm feiet nylig inn over North Carolina i USA. En anonym hjemløs mann har nylig rørt tusenvis med omtanken han viste et morløst valpekull under stormen. 

Det er Fayetteville Animal Protection Society som deler historien på sine Facebooksider. En rekke medier har også plukket opp saken. 

«I kjølvannet av en nylig storm som feide gjennom området vårt, opplevde vi et øyeblikk som samtidig knuste og løftet våre hjerter. Denne historien er et vitnesbyrd om godheten som fortsatt eksisterer i verden, selv i de mest utfordrende tider», starter dyrevernsenteret Facebook-innlegget med. 

De fant nylig et helt valpekull ved inngangen til dyrevernsenteret. Sammen med dyrene fulgte en lapp som rev i hjerterøttene på personalet. 

«Lappen var fra en snill sjel, en hjemløs mann som til tross for sine egne vanskeligheter tok på seg å redde disse uskyldige livene etter at moren deres så tragisk gikk bort», fotsetter de innlegget med. 

Valpenes mor var en lokal hjemløs hund den hjemløse mannen hadde tatt vare på. Men en dag skjedde det tragiske. Den ukjente velgjøreren forklarer skjebnene i brevet som fulgte med valpene: 

«Vennligst hjelp! Jeg fant disse valpene trist etter å ha lagt merke til en lokal løshund død på veien. Jeg pleide å mate henne (hundemoren, red.anm) når jeg hadde mulighet. Hun ble påkjørt av en bil. Siden jeg har gitt henne mat, visste jeg også at hun hadde valper, men ikke hvor. Da jeg så etter valpene i området jeg vanligvis pleide å treffe hundemoren fant jeg dem» 

Mannen skriver videre at han er lei seg for å bare forlate valpene slik, ved dyresenteret. Men forklarer at han har ikke anledning til å ta ordentlig vare på dem:  

«Jeg er selv hjemløs, og har ikke råd til å ta vare på dem. Hjertet mitt er knust for disse valpene og moren deres. Jeg vil bare at de skal få sjansen deres mor og jeg aldri fikk», skriver mannen som reddet valpekullet fra vinterstormen der de lett kunne frosset ihjel. Og uansett hadde vært sjanseløse uten en hundemor som tok vare på dem. 

Det mannen skriver videre lokker frem tårene. 

«Vær så snill å ikke tenk noe dårlig om meg, men det føltes galt å la dem være alene i kulden og vente på en mor som ikke ville komme hjem. Vennlig hilsen, navnløs mann.»

Dyrevernsenteret håper mannen leser beskjeden de har til ham, der de skriver «Til dette medfølende individet, uansett hvor du er, vil vi at du skal vite at din vennlighet ikke har gått ubemerket hen. Din empati i møte med motgang gir oss håp og inspirasjon. Vi lover å hedre din uselviske gest ved å gi disse valpene den kjærligheten og omsorgen de fortjener». 

Dersom han er klar for det håper personalet på Fayetteville Animal Protection Society at mannen vil komme innom dem for å få ly selv, og for å besøke valpene han har reddet. De ønsker å gi ham en ordentlig takk. 

Frem til de fem sjarmørene er klare for adopsjon blir de pleiet på senteret. 

Dyrevernsenteret er ikke de eneste som er rørt av mannens ord. 

«Jeg gråter når jeg leser brevet hans. For en fantastisk sjel. Jeg vil gjerne vise ham vennlighet og støtte om han noen gang gir seg til kjenne. Vennligst oppdater hvis og når dette skjer», sier en av de mange som har kommentert innlegget. 

En annen omtaler den hjemløse mannen som en sann engel, og det er mange som ønsker å hjelpe den omtenksomme mannen. 

«Dette får meg til å gråte og smile på samme tid. Oppdater om dere finner ham. Jeg vil gjerne vise ham den samme vennligheten og støtten og hjelpen slik at HAN får en ny sjanse», skriver en annen av de som har blitt rørt av historien.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com