En hjemløs mann satt opp et juletre utenfor teltet sitt. Få med deg hva fremmede gjorde med det.

1239

John, også kalt Philly, lever et hard liv. Han bor på gaten i New Orleans. For å lyse opp førjulstiden for seg selv og sine hjemløse venner satt John opp et juletre utenfor teltet sitt.

John opplevde at fremmede som gikk forbi hang lys og julepynt på treet hans. Ekte julestemning! Men en dag var det slutt. Offentlig ansatte fjernet treet til John. De kastet det i søppelbilen. John løp for livet etter bilen, men kunne bare bevitne at treet ble knust til pinneved. I følge WDSU-TV mente styre og stell i New Orleans at treet til John ikke passet inn i bybildet.

Denne historien spredde seg på sosiale medier, befolkningen var sjokkert. Med så mye kriminalitet i byen, var en hjemløs manns juletre virkelig nødvendig å «stjele»? Det tok ikke lang tid før hundrevis av folk oppsøkte John for å overraske han og vennene hans på en måte de aldri hadde forventet.

Det som skjer videre er nok til å få troen tilbake på menneskeheten! Se på dette videoklippet, og DEL denne nydelige saken med dine venner på Facebook!

SISTE NYTT