Hjem Dyr Den hjemløse hunden har aldri opplevd kjærlighet. Men når han blir klappet for første gang får vi helt vondt i magen
Dyr

Den hjemløse hunden har aldri opplevd kjærlighet. Men når han blir klappet for første gang får vi helt vondt i magen

Benji hadde vært hjemløs hele sitt liv, uten noen som tok seg av han. Da han ble «reddet» fra gaten var man usikker på hvordan hunden ville reagere på berøring.

Videoen som på kort tid har blitt sett av flere millioner, viser hvordan personene som reddet Benji måtte løpe etter han for å fange han med en snare. Å se på at han kjemper i mot er kanskje verre enn å se hvilken forferdelig tilstand han var i.

Pelsen var full av skadedyr. Man var nødt til å barbere hunden fordi det var så mange lopper og andre insekter som regelrett hadde ødelagt den. 

Da Benji var barbert og rengjort kom den vanskelige biten – å lære han å elske. Lisa Chiarelli, en av de frivillige hos hundeorganisasjonen Hope for Paw, tok med seg Benji hjem. Der fikk han treffe Lola og Frankie, to andre hunder som har blitt reddet fra gaten.  

Det tok 10 dager før Benji begynte å blir trygg. Redselen gjorde at han knapt turte å bevege seg eller gi tilbake noe av den kjærligheten han fikk.

Sjekk ut denne videoen for å se Benjis fantastiske forvandling!

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com