lørdag, juni 12, 2021

Hjemmehjelpen kikket i mannens kjøleskap – det hun så der endret livet hennes for alltid

Mest lest nå

Hjemmehjelperen Amanda Mary Perez, USA, trodde hun skulle ha en helt vanlig dag på jobben, men da hun ble sendt ut til en mann for å hjelpe ham med blant annet å rengjøre kjøleskapet hans fikk hun en opplevelse som skulle komme til å endre livet hennes for alltid.

Kjøleskapet hun skulle rengjøre var nemlig tomt, og da hun spurte mannen hvem som vanligvis handlet for ham, begynte han å gråte og slo blikket ned i gulvet. Da forsto hun at det ordnet han selv – når han en sjelden gang hadde råd til det.

Amanda bestemte seg for at her måtte noe gjøres, men først tok hun dette bildet. Hun hadde aldri sett et så tomt kjøleskap før.


Deretter satte hun seg resolutt i bilen og kjørte for å handle inn til mannen.

Hun fylte en handlevogn med mat og drikke.

Mye av maten er langtidsholdbar, så mannen skulle kunne ha den lenge.

Da hun var ferdig var både kjøleskap og fryseren fylt opp.

Denne opplevelsen gjorde stort inntrykk på den unge hjemmehjelpen, som stort sett bare hadde tenkt på hvilke sko hun skulle kjøpe neste gang og hvilket tøy som passet sammen. Nå fikk hun øynene opp for hvilke verdier i livet som virkelig betyr noe. Alle trenger mat for å overleve, og hun hadde aldri tenkt tanken at noen faktisk ikke har råd til slike helt elementære ting, for å dekke de mest grunnleggende behovene.

Hun postet et innlegg på facebook om opplevelsen – slik at alle andre også kan bli mer bevisste de fattige blant oss – som ikke en gang har råd til mat.

Del gjerne, hvis du også ønsker å gjøre en forskjell i samfunnet!

LES OGSÅ: Hjemmehjelper med utrolig fin gest for eldre som tilbringer julen alene

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter