lørdag, januar 23, 2021

Hjertekjærende bilder – med tårer i øynene fortviler den eldre kvinnen over tomme hyller

Mest lest nå

De første dagene etter coronaviruset ble alvorliggjort gjennom adressering fra regjeringen om at blant annet skolene stenges, ble det lange køer på matvarebutikkene.

Butikkene ble tømt for nødvendige varer som mat, toalettpapir, smertestillende og håndsprit. Heldigvis forstod de fleste etter relativt kort tid at vi må bruke sunn fornuft. Det skal være nok mat til alle og det er ingen grunn til hamstring. Andre land har fremdeles store utfordringer med dette, som hardt rammer de eldre.

Hamstringen fortsetter i andre land

Det blir rapportert om andre land som ikke har latt fornuften synke inn. I Australia mangler butikkene viktige produkter, som mange familier og spesielt eldre ikke kan klare seg uten. Menneskers egoistiske tenkemåte byr på store problemer.


Eldre dame prøver fortvilt å få tak i matvarer

Bildet under trender på sosiale medier. Det viser en eldre kvinne som bekymret forsøker å finne matvarer på butikken. Dessverre er det lite tilgjengelig, ettersom folk har strippet butikken for det meste av nødvendige matvarer.

Foto: Twitter / Seb Costello

Daily Mail skriver at bildet ble tatt på torsdag i butikkens store hermetikkavdeling. Det var en lokal journalist, Seb Costello, som publiserte bildet på Twitter. Han skriver at den eldre kvinnen var fortvilt og hadde tårer i øynene. – Dette bildet viser tydelig hvem som blir hardt rammet av hamstringen, og håper det kan få øynene opp for enda flere.

Saken har gjort landets statsminister rasende

– Det har vært en av de største skuffelsene jeg har opplevd. Jeg er dypt skuffet over australiernes oppførsel under denne krisen. Det er uhørt, og det skal stoppe. Jeg kan ikke understreke nok hvor tragisk det er, og jeg krever at dere stopper med hamstringen, sier han.

Foto: Wikipedia Commons / Ymblanter

Slutt med unødvendig hamstring. Det er mange mennesker som virkelig har bruk for varene. Del gjerne for å nå ut til flere med budskapet.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter