in

Hjerteoperert prins Philip ute av sykehuset – familien skjermer han for skandaleintervjuet

Dronning Elizabeths ektemann, prins Philip (99), er utskrevet fra sykehus.

Prins Philip, hertugen av Edninburgh forlot sykehuset tirsdag etter et opphold som har vart nesten en måned. Han ble først innlagt med en infeksjon og deretter holdt til observasjon av medisinsk før han ble hjerteoperert.

View this post on Instagram

A post shared by Daily Mail (@dailymail)


Prins Philip forlot sykehuset i bil, og ikke i ambulanse. Men bilder av at han forlater sykehuset viser en tydelig medtatt gemal.

Kongehus-ekspert Katie Nicholl sier ifølge Daily Mail at kongefamilien prøver å beskytte prins Philip mot de mest eksplosive påstandene som kom under Oprah Winfreys skandaleintervju med prins Harry og hertuginne Meghan. Intervjuet ble sendt mens han var på sykehus.

– Familien er veldig opptatt av at han ikke er klar over hele omfanget av intervjuet, sa kongehus-kommentatoren Katie Nicholl ifølge Daily Main i et intervju med australske 9Honey.

Hun sier videre at mens den omfattende dekningen kan gjøre det umulig for ham å helt unngå intervjuet, hevder hun at det ble gjort et forsøk på å beskytte ham mot den voldsomme stormen som har vært rundt intervjuet.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Erna dukket opp med hilsen i video på prins Williams instagram-konto

John Carew

Høygravid og koronasmittet – frykter hun må føde alene uten Carew