Hjem Historier fra livet Hjertepasient vant nesten 10 millioner på skrapelodd – vinnerordet betydde noe helt ekstra for han

Hjertepasient vant nesten 10 millioner på skrapelodd – vinnerordet betydde noe helt ekstra for han

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Hjertepasienten Alexander McLeish vant en million dollar på et skrapelodd der han skulle skrape frem bokstaver for å vinne – og ordet og omstendighetene rundt som sikret han den store gevinsten er så utrolige at man må klype seg i armen når man leser det. 

Alexander McLeish lå på sykehuset etter en hjerteoperasjon da han ble millionær. En av vennene hans hadde lagt et skrapelodd inn i kortet der han ønsket vennen god bedring. 

Loddet fra Massachusetts State Lottery sitt ‘Cashword’-lotteri sikret Alexander en million dollar i gevinst, tilsvarende nesten ti millioner kroner. 

Spillet går ut på å skrape frem bokstaver til ord. Og ordet som sikret han milliongevinsten var mildt sagt en «hjertelig» tilfeldighet.

Vennen kjøpte loddene i samme butikk hvor han hadde kjøpte en annen lottokupong som bursdagsgave til Alexander noen år tidligere som hadde gitt ham 1000 dollar. 

Det var på selveste Thanksgiving at Alexander begynte å skrape på området som kalles «Dine bokstaver»- var det hans egne initialer som dukket opp som de tre første bokstavene: A, W og M. Og som om ikke det var utrolig nok var det ordet i nederste delen av loddet hans som sikret han jackpoten “HEART” – altså engelsk for hjerte. 

Da Alexander og sønnen skrapte frem storgevinsten prøvde han så godt han kunne å holde seg rolig for ikke å overbegeistre det overlykkelige men nyopererte hjertet.

Ifølge Good News Network kommer Alexander til å dele noen av pengene med sine to sønner – og som seg hør og bør vil også vennen som har kjøpt vinnerloddet til han også få en andel. 

Alexander McLeish. FOTO: FACEBOOK

Han tilbød seg å kjøpe ny bil til kona, men hun takket nei. Så bortsett fra å betale ned noen regninger, har ikke Alexander lagt mange andde planer for hva han vil gjøre med sin andel av gevinsten.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com