Hjem Dyr Hjerterå kvinne tok livet av 8 valper, rett foran moren. Grunnen? Hun skulle lære hunden en lekse
Dyr

Hjerterå kvinne tok livet av 8 valper, rett foran moren. Grunnen? Hun skulle lære hunden en lekse

En rasende kvinne ble så sint på en løshund som fødte ved porten hennes at hun tok alle åtte valpene og drepte dem en etter en ved å slå hodene deres på steiner – mens den stakkars mammahunden så på.

I følge IndiaToday skjedde at hendelsen i en by som heter Krishanagar i India.

Hunden gikk under navnet Ammu og fødte åtte valper på kvinnens eiendom. Kvinnen var i utgangspunktet rasende på alle løshundene som vandrer i området, og var sint både fordi hunden fødte så mange valper, og fordi den fødte på hennes eiendom.

Foto: Bangalore Mirror

I sinne tok hun en og en av valpene og knuste hodene deres mot steiner, mens Ammu måtte se på. Forbipasserende vitner forteller at Ammu gikk og dyttet i de døde valpene etterpå, som om hun forsøkte å vekke dem til live igjen.

Noen av vitnene tilkalte politiet, men valpene var allerede død da de ankom kvinnens eiendom.

Foto: Bangalore Mirror

Kvinnen ble anholdt av politiet og kan vente seg opp til fem års fengsel, dersom hun blir funnet skyldig i handlingene. Med mange vitner, samt bilder fra et overvåkingskamera har politiet gode kort på hånden.

Foto: Bangalore Mirror

Noen av vitnene spurte kvinnen hvorfor hun gjorde den grusomme handlingen. Hun svarte da at hun ikke likte hunder som fødet utenfor huset hennes, og ville lære hunden en lekse.

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com