søndag, desember 5, 2021

Hjerteskjærende bilde viser ape gråte da babyen hennes kollapset

Mest lest nå

En fotograf fanget et hjerteskjærende øyeblikk av en ape som gråt etter at hennes barn kollapset. Fotografiet fremhever følelser og kjærlighet i dyreriket.

Avinash Lodhi, 31, fra Jabalfur, India, kom over en ape som hylte mens hun klemte sitt barn. Lodhi fanget den sorgfylte mammaens intense følelser på fotografiet. Heldigvis varte ikke sorgen til apen lenge, da babyen kom til seg selv etter noen få øyeblikk.

– Dette bildet ligger svært nær hjertet mitt fordi jeg gjennom hele min fotograferingskarriere aldri har sett noe slikt, sier Lodhi.


Foto: Facebook | Avinash Lodhi

– Jeg observerte en gruppe med aper da jeg plutselig oppdaget at apene begynte å stresse. De løp rundt og rundt og jeg så da den lille apen som hadde besvimt. Jeg klarte heldigvis å ta et bilde av hendelsen. Dette fotografiet viser hvor mye følelser som kan bo i et dyr, forteller fotografen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,582FansLik
1,600FølgereFølg
236FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter