tirsdag, juli 14, 2020

Hjerteskjærende bilder av fireåring med kreft som kysser sin far gjennom ruten – isolert fra hverandre

Mest lest nå

Mila Sneddon er en fireåring fra Skottland. Hun gjennomgår intensiv cellegift, etter hun fikk diagnosen leukemi i november i fjor. Hun bor sammen med moren Llynda Sneddon, mens far har flyttet ut. De må isoleres fra hverandre for å redusere smittefaren.

Llynda deler et hjerteskjærende bilde på Facebook av fireåringen som kysser vinduet, med sin far som står på utsiden. Hun deler det for å øke bevisstheten om viktigheten av å holde seg hjemme.

Foto: Facebook


Moren forteller at de har fått tusenvis av støttende kommentarer, som er betryggende og gledelig for familien å lese.

– Til å begynne med tvilte vi på om vi var for forsiktige, men tror vi tok det riktige valget. Det er mange familier der ute som har gjort det samme for å beskytte sine kjære. Jeg håper at bildet kan få folk til å innse viktigheten av å distansere seg selv fra andre og slutte med å ignorere retningslinjene og rådene som regjeringen kommer med. Det er vanskelig for oss alle, men jo lenger folk går ute, jo lenger er vi nødt til å holde oss totalt isolert fra resten av familien.

Llynda understreker at Mila savner sin far og søster veldig mye.

Foto: Facebook

Den modige jenta føler seg engstelig ved sengetid siden hun vet at faren og søsteren ikke er til stede, men besøkene gjennom vinduet gjør henne glad og lykkelig.

LES OGSÅDet søte kjærlighetsbildet av far og datter rører i en vanskelig tid

– Til tross for alt som skjer, er hun fortsatt en glad og morsom liten jente som elsker å ha kontakt med faren sin gjennom vinduet. Hun pleier å kysse ham gjennom luften fra innsiden, og smiler når hun får kyss tilbake fra faren, fra utsiden.

– Coronaviruset gjør denne tiden ekstra utfordrende. Vi prøver å holde henne trygg, men vi er bekymret for sykehus, da det blir utført begrenset testing. Jeg håper historien hennes kan hjelpe til med å redde liv. Kanskje får flere øynene opp for alvorligheten av viruset som herjer rundt i verden. Kanskje forstår folk at det er mange sårbare mennesker, som lille Mila, som trenger beskyttelse. Kanskje kan denne historien få folk til å forstå at de må holde seg hjemme i disse tider.

Vi ønsker Mila og familien hell og lykke i kampen de kjemper. Vi oppfordrer til at alle innser viktigheten av å holde seg hjemme og sammen bekjempe coronaviruset. Del innlegget om du er enig.

130,161FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter