Forsiden Dyr Hjort kikker seg rundt i butikken før den 30 minutter senere kommer...

Hjort kikker seg rundt i butikken før den 30 minutter senere kommer tilbake med en overraskelse

Hjorten er vanligvis svært sky, og et dyr man sjelden får anledning til å se med mindre man tilfeldigvis støter på dem under en tur i skogen, eller i verste fall kjører på en langs veien.

Slik var det imidlertid ikke for Lori Jones, en amerikansk butikksmedarbeider i Colorado, USA, da hun plutselig en dag fikk en hjort på besøk – inne i butikken.

I begynnelsen kikket den seg forsiktig rundt, og etterhvert fattet den interesse for flere av varene. Spesielt solbrillene virket forlokket på hjorten.

Hjorten følte seg riktig komfortabel i butikken, og tuslet rundt en god stund og hadde all verdens tid til å se seg omkring. Noe Lori syntes var en fantastisk opplevelse.

– Det var utrolig morsomt. Den var spesielt interessert i solbrillene, forteller Lori til nettsiden The Dodo.

Men etter en stund hadde Lori andre ting å gjøre, og da det var lite trolig hjorten hadde tenkt seg å kjøpe noe, bestemte Lori seg for at det kanskje var på tide hjorten gikk hjem igjen til skogen der den egentlig hører hjemme.

LES OGSÅ
Fikk nærkontakt med ulv. Filmet hendelsen
LES OGSÅ
Hunder slaktes for å bli festivalmat

Men det var lettere sagt enn gjort, så Lori måtte lokke den ut av butikken med mat.

Hvilket kanskje ikke var det smarteste hun kunne gjøre, for snaut 30 minutter senere var hjorten tilbake igjen – denne gangen med resten av flokken sin.

Heldigvis var ikke de like frimodige som den første hjorten, for selv om hun gikk innenfor valgte de andre å bli utenfor og kikke.

– Det var akkurat som om de kikket inn og lurte på om de kunne komme innenfor de også. Men jeg måtte nok si nei, forteller Lori til The Dodo.

Lori ga dem alle sammen godt med mat før hun sendte dem tilbake i skogen der de hører hjemme. Men historien deler hun gjerne med alle som vil høre den, og det kan du også gjøre. Alt du behøver er å trykke på deleknappen.

Dan Åsen Hansen
Dan har skrevet artikler for Sosialnytt siden 2017. Skribent med lang erfaring innenfor faget. Jobber også som pressefotograf.

Mest lest nå

Hunder slaktes for å bli festivalmat

Urovekkende bilder viser at hunder blir brent levende før en årlig hundekjøtt festival i Kina under feiringen av sommersolverv. Ifølge den britiske avisen Independent blir...

Alexander Rybak: «Jeg er konstant redd for å leve»

Alexander Rybak har hatt en del utfordringer med sykdom det siste året. Nå deler han en tekst på Instagram, som får fansen til å...

Fire barn syke etter å ha spist giftig plante. Advarer foreldre – likner på sukkererter

Barna var på SFO da de spiste av den meget giftige planten Gullregn. De syns planten liknet på sukkererter. Barna ble så dårlige at de...

Forskere frykter at foreldres mobilbruk gir barna atferdsproblemer

Flere helsesøstre har ropt varsku om foreldres mobilbruk. De mener at barn kan bli skadelidende av foreldres manglende tilstedeværelse. Nå henger forskere seg på. Amerikanske...

Nytt bilde av Elvis Presleys barnebarn får folk til å steile

Elvis datter, Lisa Marie Presley, skaper overskrifter etter at hun la ut et bilde av sine fire barn. Fansen blir helt lamslått over hvordan...