fredag, desember 13, 2019
Dyr Hjort kikker seg rundt i butikken før den 30...

Hjort kikker seg rundt i butikken før den 30 minutter senere kommer tilbake med en overraskelse

-

Hjorten er vanligvis svært sky, og et dyr man sjelden får anledning til å se med mindre man tilfeldigvis støter på dem under en tur i skogen, eller i verste fall kjører på en langs veien.

Slik var det imidlertid ikke for Lori Jones, en amerikansk butikksmedarbeider i Colorado, USA, da hun plutselig en dag fikk en hjort på besøk – inne i butikken.

I begynnelsen kikket den seg forsiktig rundt, og etterhvert fattet den interesse for flere av varene. Spesielt solbrillene virket forlokket på hjorten.

Hjorten følte seg riktig komfortabel i butikken, og tuslet rundt en god stund og hadde all verdens tid til å se seg omkring. Noe Lori syntes var en fantastisk opplevelse.

– Det var utrolig morsomt. Den var spesielt interessert i solbrillene, forteller Lori til nettsiden The Dodo.

Men etter en stund hadde Lori andre ting å gjøre, og da det var lite trolig hjorten hadde tenkt seg å kjøpe noe, bestemte Lori seg for at det kanskje var på tide hjorten gikk hjem igjen til skogen der den egentlig hører hjemme.

Men det var lettere sagt enn gjort, så Lori måtte lokke den ut av butikken med mat.

Hvilket kanskje ikke var det smarteste hun kunne gjøre, for snaut 30 minutter senere var hjorten tilbake igjen – denne gangen med resten av flokken sin.

LES OGSÅ: Hunden Storm ser en hjort som er i ferd med å drukne – Hopper i vannet for å redde henne

Heldigvis var ikke de like frimodige som den første hjorten, for selv om hun gikk innenfor valgte de andre å bli utenfor og kikke.

– Det var akkurat som om de kikket inn og lurte på om de kunne komme innenfor de også. Men jeg måtte nok si nei, forteller Lori til The Dodo.

Lori ga dem alle sammen godt med mat før hun sendte dem tilbake i skogen der de hører hjemme. Men historien deler hun gjerne med alle som vil høre den, og det kan du også gjøre. Alt du behøver er å trykke på deleknappen.

LES OGSÅ: Livredd ku rømte til skogs da slaktebilen kom – overlevde 8 måneder i skogen sammen med hjorteflokk

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...