Hjem Dyr Hjorten Buttons og hunden har vært venner lenge. Se når hunden får møte Buttons babyer for første gang
Dyr

Hjorten Buttons og hunden har vært venner lenge. Se når hunden får møte Buttons babyer for første gang

Det er alltid rørende å se vennskap mellom dyr fra forskjellige arter. En video fra The Dodo viser en slik hjertevarmende historie som fikk oss til å si «aww».

For omtrent et år siden delte The Dodo en video om en gylden retriever ved navn G-Bro og hans bestevenn, en hjort kalt Buttons. Disse to har hatt et spesielt bånd i mer enn et tiår.

Historien begynte da G-Bro’s menneskefamilie fant Buttons etter at hun hadde blitt påkjørt av en bil. Familien kontaktet umiddelbart venner som hadde erfaring med å ta vare på hjorter, og tok vare på henne til hun var frisk igjen.

På den tiden var G-Bro bare en valp, og de to dyrene vokste opp sammen. Selv etter at Buttons ble sluppet tilbake i naturen, fortsatte hun å besøke familien og sin hundevenn jevnlig.

Vårlig gjenforening

Hver vår kommer Buttons tilbake for å introdusere sine nyfødte kalver til G-Bro, og det er et nydelig syn. G-Bro oppfører seg som en ekstra mor for kalvene, og er utrolig forsiktig med dem.

– G-Bro er så skånsom med babyene hennes, forteller hundens eier til The Dodo.

– Han elsker dem, leker med dem, men er alltid forsiktig.

Et unikt vennskap

Det er fantastisk å se hvordan Buttons stoler på G-Bro med sine små. Hjorter kan vanligvis bli aggressive hvis hunder kommer for nær deres unger, men dette er et unntak. Disse to dyrene har vokst opp sammen og deres bånd er uvanlig sterkt.

Til og med når de var små, gjorde de triks sammen for å få godbiter. Buttons er aldri redd for G-Bro eller bekymret for hvordan han vil behandle hennes nyfødte.

Når Buttons dukker opp ved døren, vet familien at hun vil se sin venn. Hvis de ikke svarer raskt nok, kan hun til og med klore på døren for å få oppmerksomhet.

Disse to viser virkelig hva ekte vennskap er, og minner sine menneskelige venner på det ved hver anledning de får.

Se videoen nedenfor for å se G-Bro kose med kalvene og leke med sin hjortevenn.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com