søndag, mai 16, 2021

Hollies nyfødte datter ser alltid sint ut. Får hele verden til å smile

Mest lest nå

Det ble en dramatisk slutt på Hollies svangerskap, og en dramatisk fødsel. Kanskje er det derfor lille Winter alltid ser så sint ut?

Amerikanske Hollie Walls ble veldig overrasket da det dukket opp to streker på graviditetstesten. Hun hadde gjennomgått to operasjoner året før, og måtte fjerne deler av livmoren sin. Legen hadde fortalt henne at hun ikke kom til å bli gravid på egen hånd. Men det ble hun.

– Jeg ble gravid nesten med en gang. Og selv om jeg jo visste at vi bedrev aktiviteter som kunne føre til et barn, var jeg likevel sjokkert da jeg fant ut at jeg faktisk var gravid, sier Hollie til Love What Matters.


Foto: Privat

For lite fostervann

Graviditeten gikk fint. Helt til det nærmet seg termin. I uke 41, fant legene ut at Hollie hadde for lite fostervann.

– Jeg finner ikke noe fostervann her, sa legen under en ultralydundersøkelse.

– Hjertet mitt sank. Jeg hadde ingen tegn på at noe var galt. Jeg var helt sjokkert, sier Hollie

Hollie ble sendt rett til sykehuset, der det ble tatt masse forskjellige prøver. Det ble tatt nok en ultralyd, og der fant de noen få lommer med fostervann. Alt så ut til å gå bra med den lille jenta. Hun hadde sterke hjerteslag og beveget seg masse.

– Jeg ble booket til igangsettelse av fødselen påfølgende mandag, forteller Hollie.

Foto: Privat

Noe var galt

– Jeg våknet søndag morgen av at noe var galt. Barnet rørte på seg, men bevegelsene føltes annerledes, som om de var langsommere. Selv i dag kan jeg ikke forklare det. Jeg visste bare at jeg var nødt til å dra på sykehuset med en gang, sier Hollie.

På sykehuset ble det slått full alarm. Hollie ble kjørt inn til akutt keisersnitt. Barnets hjertefrekvens hadde falt dramatisk.

– Jeg hadde ikke tid til å snakke med mannen min en gang. Jeg var så redd, forteller Hollie.

Men da den lille jenta kom til verden, kunne Hollie høre at hun gråt.

– Alt jeg kunne tenke var: «Hun er så liten.» Jeg husker at jeg så på henne og tenkte at jeg aldri hadde sett et så lite barn før. Men gudskjelov så var hun frisk, sier Hollie.

Foto: Privat

Helt frisk

Lille Winter var heldigvis helt frisk. Men hun så veldig sint ut.

– Hvis jeg skulle gjette hva hun tenkte akkurat da, ville det ha vært: «Jeg hadde det fint der inne. Putt meg tilbake!» Alle som så henne sa akkurat det samme, ler Hollie.

I dag har lille Winter fått sin egen Instagram-konto, der mamma Hollie stolt poster bilder av den lille, sinte jenta si.

LES OGSÅ: Babyen smiler for første gang etter kritisk operasjon – Smelter hjerter verden over

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter