Rachel Hollis blogger for The Chic Site. Deres mål er å oppmuntre kvinner til å være fornøyd med hvem de er og hvordan de ser ut.

I disse tider er det svært mye fokus på utseende, retusjering av bilder og et generelt press fra samfunnet om hvordan man skal se ut. Rachel som er mor til 3 barn, la derfor ut dette bilde av seg selv på Facebook for å vise hvordan en trebarnsmor faktisk skal se ut!

Hollis skriver:

«Jeg har strekkmerker og jeg går i bikini. Jeg har en mage som er blitt permanent blobbete av å bære tre gigantiske babyer, og jeg går i bikini. Navlen min er begynt å henge……(noe jeg faktisk ikke trodde gikk an!!!) og jeg bruker bikini. Jeg bruker bikini fordi jeg er stolt av denne kroppen og hvert eneste merke på den. Disse merkene beviser at jeg var velsignet nok til å bære frem mine egne barn og den blubbete magen beviser at jeg har jobbet hardt for å kvitte meg med deg jeg kunne av vekt. Jeg bruker bikini fordi den eneste mannen jeg bryr meg om hva synes om meg vet hva jeg har gjennomgått og hvorfor jeg ser ut som jeg gjør. Den samme mannen sier at han aldri har sett noe mer sexy enn min kropp, med merker og alt. De er ikke arr min damer, de er striper man må gjøre seg fortjent til. Vis en slik kropp med stolthet!»

Hollis’ Facebook post har truffet så mange kvinner (og menn) at den har blitt delt over 41.000 ganger og fått nesten 10.000 kommentarer! Del den gjerne videre – et sterkt motstykke til store deler av den norske bloggergjengen som retusjerer og viser flate fine mager blant annet etter fødsler!

Bilde hentet fra the chic site | Facebook
Bilde hentet fra the chic site | Facebook