søndag, januar 24, 2021

Hør Angelina Jordan synge Frank Sinatras «My way»

Mest lest nå

Norske Angelina Jordan (13) har blitt internasjonal stjerne etter at hun fikk gullknappen av Heidi Klum i programmet «America`s Got Talent: The Campions» i fjor. Nå går hennes tolkninger av gamle klassikere verden rundt.

At Angelina Jordan er glad i gamle klassikere, er det ingen tvil om. På YouTube-kanalen sin, «Angelina Jordan CoverChannel», legger hun stadig ut egne tolkninger av populære, og gjerne eldre låter. Og med sin helt spesielle stemme, gir hun låtene nytt liv.

Angelina har over 128.000 abonnenter på YouTube i skrivende stund.


Fikk gullknappen

Angelina var bare 8 år da hun vant «Norske Talenter». Før jul, ble det kjent at Angelina var plukket ut til å delta i talentshowet «America’s Got Talent». Programmet er en egen mesterversjon, kalt «The Champions», der vinnere fra ulike land over hele verden konkurrerer mot hverandre.

Angelina sang en nydelig versjon av klassikeren «Bohemian Rhapsody» av Queens. Og for det fikk hun gullknappen av dommer Heidi Klum.

En stor ære

«Alt gikk så sakte, men da det begynte å regne gull, skjønte jeg at noe hadde skjedd. Alle ropte navnet mitt. Det var som i en drøm. Jeg forstår det fortsatt ikke», sa Angelina til VG etter programmet.

«Det er en stor ære å få representere Norge på en av de aller største scenene», sa hun videre.

Sett nesten 800.000 ganger

Folk elsker Angelinas tolkning av «My way».

«Angelina er en komplett pakke: Nydelig stemme, pitch, hun har kontroll på pusten, klang, et nærvær på scenen, og hun er vakker. Hun trollbinder seere over hele verden», skriver en fans under videoen hun har lagt ut.

Her kan du se Angelina synge Frank Sinatras «My way». Sangen ble opprinnelig lagt ut for tre år siden, men folk fortsetter å høre og la seg fascinere av den spesielle stemmen hennes. Denne videoen er sett nesten 800.000 ganger.

HØR OGSÅAngelina Jordan synger Whitney Houston – Dette gir gåsehud

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter