in ,

Hør datteren til Maj Britt Andersen overraske henne med «Ballongvisa»

«Hver gang vi møtes 2022» er i full gang og lørdag kveld var det Maj Britt Andersens tur til å bli hyllet. Det ble et rørende øyeblikk da datteren til Andersen plutselig dukket opp for å fremføre «Ballongvisa.»

Den folkekjære norske artisten Maj Britt Andersen (65) har en imponerende karriere bak seg. 25 album, 14 nominasjoner til Spellemannsprisen og en rekke utmerkelser for sine låter har gjort henne til en bauta innenfor norsk musikk.

Spesielt er Andersen kjent for sine mange barnelåter, og under lørdagens episode av «Hver gang vi møtes» fortalte hun selv om hvordan det var å adopterte to barn. Hun fortalte om øyeblikket da da hun og ektemannen fant ut at de ikke selv kunne få egne biologiske barn.


– Det er vel slik at man ikke tenker så mye på at man ikke kan få barn – man er vel heller redd for å få det for tidlig. Da Geir og jeg etter mange år ikke hadde fått barn, så brukte vi noen år på å finne ut hva vi skulle gjøre, forteller hun ifølge VG.

I 1995 valgte de å dra til Colombia hvor de adopterte lille Theo. Siden dro de tilbake og adopterte Daniela.

– Det er et stort ansvar å bli foreldre, og det gjør det ikke lettere når du skal reise til den andre siden av jordkloden for å hente et lite barn som du ikke vet noenting om. Men så ble det en solskinnshistorie. Vi hentet Theo og Daniela da de var syv og ni uker. De trengte oss, og vi trengte dem, sier Andersen.

Maj Britt Andersen og datteren Daniela. Foto: Privat

Overrasket av datteren

Gjennom en rekke sesonger av «Hver gang vi møtes» har vi blitt vant til at deltakerne ofte får en overraskelse i form av en person som betyr mye for dem dukker opp på scenen.

Slik ble det i aller høyeste grad for Maj Britt Andersen da datteren Daniela dukket opp med trekkspillet sitt.

Daniela Reyer Holmsen er selv en fremadstormende artist som nettopp har utgitt sitt første album. Men i går var første gang hun fremfører låta «Ballongvisa».

– Jeg har nesten ikke ord. Jeg kunne ikke ha blitt mer glad enn at Daniela skulle komme for å synge for meg. En bedre avslutning kunne jeg ikke ha sett for meg, sa en rørt Andersen.

I et større intervju med VG forteller Maj Britt Andersen at hun tidlig kunne se at Daniela hadde et spesielt talent for musikk.

– Daniela har spilt trekkspill siden hun var fem, og laget musikk og skrevet tekster siden ungdomsskolen. Da jeg endelig fikk kikke på tekstboka hennes, så jeg med en gang at hun hadde noe helt spesielt som måtte få lov til å komme ut, sier hun til avisen.

Nedenfor kan du høre den nydelige versjonen til Daniela Reyer Holmsen.

Ballongvisa!Så vakkert fremført av Daniela. 🌟 Har du hatt en fin kveld med gjengen «Hver gang vi møtes»?Låtene ligger nå på Spotify.

Posted by Hver gang vi møtes on Saturday, January 8, 2022
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

maren lundby

Dette sier Maren Lundby etter at hun ble kåret til «Årets navn»

Alle barn trenger rollemodeller. Som onkel eller tante har du en unik mulighet til å være det. Foto: Pixabay

Sykt barn-kvoten kan bli brukt opp ved stengte skoler og barnehager