Hjem Kjendisnytt Hør den nye låta til Petter Northug

Hør den nye låta til Petter Northug

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Petter Northug kan se tilbake på et vanskelig år. Nå er han ute med ny musikkvideo.

I august kom nyhetsbomben om at Petter Northug var stoppet av politiet etter råkjøring og det var gjort beslag av kokain i skistjernens bopel. 

– Jeg har gjort en stor feil. I går kveld ble jeg stoppet av politiet i fartskontroll. Jeg kjørte altfor fort, og ble også tatt med på legevakten til blodprøve. I tillegg fant politiet en mindre mengde narkotika hjemme hos meg, opplyste Petter Northug selv

Rett før jul ble han dømt til sju måneders fengsel og tap av førerretten for alltid for brudd på veitrafikkloven og oppbevaring av kokain og MDMA.

Pappa John Northug syntes naturligvis også situasjonen var tøff når det sto på, og har tidligere fortalt hvordan det var å motta beskjeden fra sønnen sin.

– Det var en tøff telefon å få. Jeg hørte på det Petter fortalte, så sa jeg: Kom hjem nå, gutten min. Du er fortsatt velkommen. Jeg var aldri i tvil. Du vet, når det gjelder barna dine, gir du aldri opp, har John Northug tidligere uttalt til Se & Hør.

Ny musikkvideo

Men Petter selv har ved flere anledninger strukket hendene i været, sagt unnskyld, og hevder at han har lagt om livsstilen sin. Nå har han også sluppet en musikkvideo som går under navnet «Fri». Låta spiller på korona, men har nok også en ironisk undertone i forhold til straffedommen hans.

Dette er ikke første gang Petter lager musikk. Like før jul slapp han julesangen «Petters jul».

På Instagram annonserer Northug selv at låta er ute. Og reaksjonene har ikke latt vente på seg. I skrivende stund har over 21.000 mennesker likt innlegget.

Blant de mange kommentarene til innlegget kan man lese:

«Du imponerer og vi er alle stolte over at du har klart å reise deg igjen! Du har nesten klart å bli et enda større forbilde enn før! Det går an å gjøre noe godt ut av noe som ble veldig galt!»

En annen skriver:

«Endelig blir verden litt morsommere igjen! Heier på deg!»

Nedenfor kan du høre låta. Hva synes du om den? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook for å si din mening!

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com