tirsdag, juli 14, 2020

Hør Sissel Kyrkjebøs nydelige fremførelse på «Allsang på Skansen»

Mest lest nå

Trollbandt publikum med en nydelig låt. 

«Allsang på Grensen» er et svært populært sommerprogram i Norge. I Sverige har man «Allsang på Skansen» som er minst like populært. I går kveld var det siste runde av programmet og i den anledning sto vår egen Sissel Kyrkjebø på scenen foran det svenske publikumet.

Sissel Kyrkjebø
Foto: Youtube / Skjermdump / SVT


Snakket ut om farens død og skilsmissen

Sissel Kyrkjebø har vært i medienes søkelys flere ganger dette året. Hun har fortalt om sine tøffeste opplevelser i livet, tapet av sin far og skilsmissen fra ektemannen Eddie Skoller.

For tre år siden mistet hun faren sin, men det er først nå at hun har orket å snakke offentlig om hva som skjedde.

Erling Kyrkjebø døde 84 år gammel, bare halvannen uke etter at han fikk kreftdiagnosen. Han hadde også Alzheimers.

«Alzheimer er en snikende sykdom som kommer gradvis. Pappa mistet langsomt evnen til å uttrykke seg. Det er en sykdom der pasientene mister ordene, men vi snakket sammen og hadde det fint helt til han døde. Alzheimer er en pårørendesykdom, den er krevende – også for mamma», har Sissel fortalt til Dagbladet.

Strålte

Nylig fylte Sissel Kyrkjebø 50 år. I den anledning gir hun ut 50 nye låter. Hver uke slippes en ny låt, og selv forteller hun i en pressemelding:

«Denne gangen har jeg lyst til å gi lytteren et innblikk i mine tanker og bakgrunnen for musikken jeg gir ut. For hver låt som slippes legger jeg derfor ut en video hvor jeg snakker om låten, i tillegg til en egen musikkvideo. Jeg håper at lytteren vil følge med på min nye nettside www.sisselmusic.com og at det kan bli en fast serie som de ønsker å følge hver uke.»

Og etter gårsdagens opptreden i Sverige får hun nok en gang stor oppmerksomhet for sangstemmen sin. 

Hør versjonen nedenfor og DEL den videre om du også likte den! 

130,162FansLik
1,408FølgereFølg

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter