lørdag, april 17, 2021

Hotellarving Emilie Stordalen om koronasjokket: – Mange i min generasjon har bare opplevd oppgangstid

Mest lest nå

Da pandemien slo bein under reiselivsnæringen stilte hotellarving Emilie Stordalen seg spørsmålet: Hvem er jeg hvis alt faller nå?

To uker før Norge stengte ned, fikk Emilie Stordalen jobb i salgsavdelingen i Nordic Chioce. Hun er selv eier i hotellkjeden som har blitt knallhardt rammet av pandemien.

Nå jobber hun for fullt med å få alt klart til at verden normaliseres. Og når kundene kommer tilbake som før, kanskje blir det i 2022 eller 2023, er det viktigste for henne å få så mange som mulig tilbake på jobb. De siste månedene har lært henne å aldri ta noe for gitt.


Les også: Petter Stordalen avslører hvem den nye kjæresten er

– Mange i min generasjon har bare opplevd oppgangstid. Vi har trodd vi er trygge. Det skal jeg aldri tro igjen, sier hun til Aftenposten.

Selv vet Emilie Stordalen akkurat hva hun skal gjøre når verden igjen returnerer til normalen:

– Jeg skal ha en skikkelig restaurantmaraton på alle de lokale restaurantene i Oslo. Invitere med meg så mange som mulig over flere kvelder, sier hun til Aftenposten.  

Hun forteller at hun har stilt seg spørsmålet: «Hvem er jeg hvis alt faller nå?». Og hvis alt faller?

– Det kommer ikke til å skje. Men hvis jeg skal leke med tanken, rømmer jeg til USA og blir utenriksjournalist. I ett år. Så kommer jeg tilbake for å bygge det opp igjen.

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter