Hjem Kjendisnytt Hotellarving Emilie Stordalen om koronasjokket: – Mange i min generasjon har bare opplevd oppgangstid

Hotellarving Emilie Stordalen om koronasjokket: – Mange i min generasjon har bare opplevd oppgangstid

Da pandemien slo bein under reiselivsnæringen stilte hotellarving Emilie Stordalen seg spørsmålet: Hvem er jeg hvis alt faller nå?

To uker før Norge stengte ned, fikk Emilie Stordalen jobb i salgsavdelingen i Nordic Chioce. Hun er selv eier i hotellkjeden som har blitt knallhardt rammet av pandemien.

Nå jobber hun for fullt med å få alt klart til at verden normaliseres. Og når kundene kommer tilbake som før, kanskje blir det i 2022 eller 2023, er det viktigste for henne å få så mange som mulig tilbake på jobb. De siste månedene har lært henne å aldri ta noe for gitt.

Les også: Petter Stordalen avslører hvem den nye kjæresten er

– Mange i min generasjon har bare opplevd oppgangstid. Vi har trodd vi er trygge. Det skal jeg aldri tro igjen, sier hun til Aftenposten.

https://www.instagram.com/p/CJePYQMgJ4j/

Selv vet Emilie Stordalen akkurat hva hun skal gjøre når verden igjen returnerer til normalen:

– Jeg skal ha en skikkelig restaurantmaraton på alle de lokale restaurantene i Oslo. Invitere med meg så mange som mulig over flere kvelder, sier hun til Aftenposten.  

Hun forteller at hun har stilt seg spørsmålet: «Hvem er jeg hvis alt faller nå?». Og hvis alt faller?

– Det kommer ikke til å skje. Men hvis jeg skal leke med tanken, rømmer jeg til USA og blir utenriksjournalist. I ett år. Så kommer jeg tilbake for å bygge det opp igjen.

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com