Hjem Viralt Hun ble ghostet – da hun flere år etter fikk vite grunnen måtte hun le godt

Hun ble ghostet – da hun flere år etter fikk vite grunnen måtte hun le godt

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Danya syntes hun kom godt overens med en blind date som felles venner hadde fått i stand. Hun var absolutt interessert i å se mannen hun har valgt å kalle Lee igjen, men plutselig tok kvelden en underlig vending, og det skulle gå fire år før hun hørte mer fra han. 

Ghosting, altså når noen bryter all kommunikasjon uten forklaring, og overser henvendelser, er et relativt utbredt fenomen på datingscenen om man skal tro alle ukebladhistoriene. En av de som har opplevd det er Danya. Når hun forteller Metros lesere om årsaken, blir det selv om fenomenet er kjedelig, nesten umulig å la være å le… 

Det som startet som en hyggelig blind date, initiert av felles venner, tok en uforklarlig vending og endte med at Danya aldri hørte mer fra Lee. 

Den som blir utsatt for ghosting leter av forståelige grunner til hva som fremkalte en slik reaksjon. Vanlig folkeskikk er jo typisk å takke høflig nei. 

Og her startet det hele svært bra. Lee spurte masse om Danya. De fant tonen og han tilbød seg å betale for middagen før de gikk videre og tok noen drinker sammen. I baren forteller Danya om sykdommen hun trolig har, som førte til at hennes nærmeste var bekymret for henne. Hun hadde ennå ikke fått diagnosen, men var til utredning for hjernesykdommen narkolepsi, der folk plutselig kan falle i søvn helt plutselig og uten forvarsel. 

Danya hørte plutselig ikke mer fra mannen hun gikk på date med. Foto: Privat

«Lee stirret rart tilbake på meg og endret emnet til hva han holdt på med den helgen med kompisene, noe som såret følelsene mine ettersom jeg ikke følte at jeg hadde delt for mye ved å fortelle ham noe om helsen min», skriver Danya i innlegget. 

Familie og venner hadde reagert helt motsatt og overveldet Danya med hvor støttende de var da hun begynte diagnostiseringen. Reaksjonen til Lee ble et rødt flagg for henne, men hun likte han likevel, og ønsket å møte han på nytt. 

Kort etter ble daten avsluttet, og det var det siste hun så og hørte til Lee. Han nektet å si til deres felles venner hvorfor han ikke ønsket å møte Danya igjen. Fire år etter tikket det plutselig en melding inn på telefonen hennes… 

Det var sent på kvelden da meldingen tikket inn, og Danya ble forståelig nok litt irritert. Etter flere år uten et ord, så sender han melding idet dagen snart er natt. Danya svarte 

“Hva er det du vil?”, lød meldingen hennes. 

“Eh… liker du fortsatt døde mennesker?” fikk hun til svar

Danya skjønte ingen ting, før han fortsatte “På daten vår sa du at du muligens likte døde mennesker”. Meldingen var etterfulgt av et latter-emoji. 

«Dermed gikk det opp for meg. Den plutselige endringen i atmosfæren på daten for alle disse årene siden. Vennen min hadde sagt at Lee aldri ville fortelle henne hvorfor han ikke ville møtes igjen. Han trodde jeg mente nekrofili da jeg fortalte ham at jeg kanskje hadde narkolepsi», forteller Danya, som etter å ha forklart forskjellen for Lee avsto videre invitasjoner fra en person som vurderte å invitere en han trodde var nekrofil ut på date igjen… 

  1. paret som barn
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com