in

Hun ble mobbet fordi faren hadde Downs syndrom. Nå hyller hun faren på hans 50-årsdag

Å vokse opp med en far som hadde Downs syndrom, var ikke alltid like lett for filippinske Richie Ann Castillo. Hun ble mobbet, og i mange år var hun flau over faren sin og ville ikke ha noe med han å gjøre.

I anledning farens 50-årsdag, har Richie Ann skrevet et rørende brev til sin far på Facebook. Innlegget er delt over 75.000 ganger, og folk over hele verden hyller både Richie Ann og hennes pappa.

«Kjære pappa», begynner brevet.

«I dag markerer vi en veldig spesiell og et mirakuløst øyeblikk i livet ditt. Du blir 50 år i dag, og jeg er så heldig siden du fortsetter å leve et så langt og fantastisk liv», skriver hun.

Ble mobbet på skolen

Richie Ann skriver videre om hvordan hun ble mobbet på skolen fordi faren hennes hadde Downs. Hun var flau og skamfull, og begynte å skjule faren sin for omverdenen.

«Jeg skjønte det senere, og det gjorde meg til en feiging. Men du fortjener så mye mer enn den feige datteren jeg er. Du fortjener kjærlighet, forståelse, tålmodighet og aksept akkurat slik alle med Downs syndrom gjør. Så her er jeg, arrangerer en bursdagsfest for deg, fordi jeg aldri har gjort noe sånt før. Du fortjener så mye mer», skriver hun.

Har dårlig samvittighet

Richie Ann fortsetter å fortelle om den dårlige samvittigheten hun sliter med i dag.

«Pappa, ingen ord kan oppsummere hvor lei meg jeg er for at jeg har vært en så fraværende datter. Jeg er lei meg for at jeg ikke har tatt deg med på stranda oftere, og fordi jeg ikke har gitt deg favorittmaten din, og fordi jeg ikke har besøkt deg oftere. Og er det en ting jeg angrer på, så er det at jeg gjemte deg bort fra livet mitt, fordi jeg er fortsatt den lille jenta som var redd for å bli mobbet. Men jeg elsker deg mer enn du aner, pappa, og du inspirerer meg, alltid.»

LES OGSÅ: Nettroll hetset jenta med Downs syndrome da hun spiste bursdagskaken sin. Nå vil faren ta hevn

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Lader du telefonen om natten? Da må du passe på dette

Politiet anbefaler kvinner å ha med seg en karabinkrok i håndvesken – grunnen er genial