in ,

Hun blir ny programleder i «The Voice»

Når TV 2 på nyåret er tilbake med den sjuende sesongen av «The Voice», er det med Siri Nilminie Avlesen-Østli som programleder.

– Jeg trodde nesten ikke det var sant da jeg fikk spørsmålet om jeg kunne tenke meg å lede «The Voice», sier Siri Nilminie Avlesen-Østli.


– Det var vanvittig stort og jeg ble så glad for å få muligheten. Programmet er fantastisk – så ja, dette er faktisk drømmejobben i mine øyne. Jeg er veldig takknemlig for at TV 2 vil satse på meg i denne rollen, sier hun videre.

37-åringen har lang fartstid som journalist, fra 2012 i TV 2, hvor hun blant annet har vært reporter, anker og programleder i TV 2 Sporten, programleder i «God morgen Norge» og anker i TV 2 Nyhetskanalen. Tidligere i år var hun deltaker i «Kompani Lauritzen», mens hun nå i høst er aktuell som deltaker i «Skal vi danse».

Nå ser hun fram til å gå i gang med «The Voice».

– Det å få jobbe med de fire flinke og fine mentorene, og alle de store talentene blir utrolig stas. Jeg gleder meg spesielt til den følelsesmessige biten – det å være så tett på talentene i en så viktig stund i livene deres, og være til støtte og trygghet for dem, er noe som jeg ser veldig frem til, forteller Avlesen-Østli.

 – Så blir det litt skummelt å overta etter Øyvind Mund, men jeg krummer nakken og er klar. Øyvind har jo «vært» «The Voice» i seks sesonger. I tillegg til å være en dyktig programleder er han en fantastisk fyr, som byr på gode råd – så dét er godt å ta med seg, sier Siri.

Noe annet som er godt å ta med seg inn i «The Voice» er interesse for sang og musikk, samt egen erfaring som talentshow-deltaker. 

– Jeg er veldig glad i å synge og har blant annet sunget i et bluesband. Og så har jeg for en del år siden vært på andre siden, da jeg prøvde meg to ganger på talentshow på tv selv, uten å komme videre – så jeg vet kanskje litt om hva deltakerne i «The Voice» går gjennom, forteller Siri Nilminie Avlesen-Østli.

TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen, ser frem til den nye «The Voice»-sesongen.

– Det et en stor glede å kunne presentere Siri Nilminie Avlesen-Østli som ny programleder for «The Voice». Siri er erfaren formidler og vil med sitt trygge og gode vesen også være en solid støttespiller for deltakerne i programmet. Jeg er helt sikker på at den kommende «The Voice»-sesongen er i de beste hender, og ønsker både Siri, talentene og den herlige «firerbanden» i dommerstolene masse lykke til med opptakene som nå er i full gang, sier Haldorsen.

Espen Lind, Ina Wroldsen, Matoma og Yosef Wolde-Mariam fortsetter som mentorer i 2022-utgaven av «The Voice», som er den sjuende sesongen av programserien som blir sendt på TV 2. 

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

vipps

Torsdag kan du få problemer med Vipps – og du bør være ekstra oppmerksom på svindel

Tommy Rodahl

Tidligere «Farmen»-vinner død