in ,

Hun gjemte seg bak Havfrue-kostymet

skjermbilde NRK

Seerne trodde på Birgit Skarstein i det lengste, men den som skjulte seg bak havfruekostymet var en annen tøff dame med forbindelser til Trøndelag.

Etter lørdagens Maskorama var det Havfruen som måtte ut.

Program-serien som var blant de mest sette på TV i 2020 er tilbake. Det startet med åtte deltakere gjemt inne i glitrende ferske og imponerende masker.

I første program var det Arve Juritzen som røk ut. Han skjulte seg bak «Frosken». Panelet gjettet alt fra tidligere fotballspiller Bernt Hulsker til skuespiller Leonardo DiCaprio og sanger Bjørn Eidsvåg.

– At de gjettet Bjørn Eidsvåg var dårlig gjort. Der må de si unnskyld til Bjørn, for han synger mye bedre, sa Arve Juritzen ifølge TV 2 til God Kveld Norge etter at han var avslørt.

Forrige helg røk investor Christian Ringnes ut av showet som Heldiggrisen.

– Dette var dobbelt konfekt på en måte. Jeg var siker på at jeg skulle ryke ut første runde og tenk så fikk jeg dobbelt så mye med meg. Ikke verst for en som slett ikke kan danse eller synge, sier forretningsmannen Christian Ringnes til VG etter showet.

Mange trodde det var Petter Stordalen som skjulte seg bak kostymet, men det var altså en annen fargerik eiendomsprofil.

Den tredje personen som måtte ta av masken var IKKE Birgit Skarstein slik de fleste publikummere trodde. De aller fleste trodde nemlig at det var roer og skipigger Birgit Skarstein som skjulte seg bak Havfrue-masken.

Skjermdump NRK

Det viste seg å være galt. Mens Jan Thomas bommet klarte de to andre i dommerpanelet å gjette riktig: Det var Haddy Njie som måtte ta av seg maska og dermed ble tredjemann ut av Maskorama 2021.

– Det har vært så gøy å være så synlig og så usynlig samtidig. Det har jeg virkelig kost meg med, sa Haddy da hun tok av seg maska.

Hun kunne også avsløre at hun hadde fått havfrue-tegninger fra barn, og fortalte videre at det er noe hun har kost seg stort med.

Haddy stilte med sangene «Believe» av Cher, Marilyn Monroes «Gentlemen Prefer Blondes» og «I Will Survive».

Skjermdump NRK
Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

2-åring forsvant fra hjemmet sitt – Nabo oppdaget gutten i gaten, men han var ikke alene

Det spøker for Solskjærs fremtid i Manchester United – hastemøte i klubben