torsdag, september 23, 2021

Hun har åpnet hjemmet sitt for syv hunder med handicap

Mest lest nå

Da Tracey Fowler fra Mendon i Vermont mistet sin elskede handicappede hund Hayden, en Schäferhund, for noen år siden, bestemte hun seg for å ta til seg flere hunder med handicap. Det har hun ikke angret på ett sekund.

Det er vanskelig å finne nye hjem til hunder i USA. Flere tusen hunder står til en hver tid på ventelister, og mange må dessverre leve hele livet sitt på kennel. Enda vanskeligere er det å finne hjem til hunder med funksjonsnedsettelser. De fleste ønsker seg en frisk og rask hund uten sykdommer eller skader.

Men slik tenker ikke Tracey Fowler. Hun har en svakhet for handikappede hunder, og i dag har hun hele syv stykker boende hjemme hos seg. Det skriver Inspire More.


Foto: Tracey Fowler / Facebook

– Grunnen til at jeg er den jeg er

I tillegg til å gi hundene masse kos og kjærlighet, lager Tracey også spesialtilpassede hjelpemidler for dem. Flere av hundene er lam i bakbeina, og kommer seg rundt på innretninger med hjul. Om vinteren, bytter Tracey hjulene ut med små ski, slik at hundene kan leke i snøen.

Det hele begynte etter at Traceys alle beste venn, Schäferen Hayden, gikk bort for noen år siden. Hayden var lam i bakbeina, og måtte ha hjelp til å komme seg rundt.

– Denne søte, nysgjerrige, stae kjærlighetsgutten full av liv, er grunnen til at jeg er den jeg er i dag, skriver Tracey på Facebook.

Foto: Tracey Fowler / Facebook

Fowler-flokken

Tracey har opprettet en Facebook-side for gjengen sin, som hun kaller for «Fowler-flokken». Der legger hun ut bilder og videoer av hundene. Gjengen er veldig glad i å være ute, så hundene er stadig å se mens de leker i snøen.

Over 100.000 folk verden over følger Tracey og de sju hundene hennes.

Her kan du se en herlig video fra en tur i skogen:

Posted by The Fowler Herd on Monday, March 2, 2020

LES OGSÅMannen har laget en rullestol til hunden sin, så den kommer seg ut på tur. Nå går videoen av dem viralt

Få med deg alle sakene våre! Klikk liker for å følge oss på Facebook

Følg oss på sosiale medier

134,418FansLik
1,600FølgereFølg
211FølgereFølg
.

NESTE ARTIKKEL
SCROLL NED

Siste nyheter