Hjem Viralt Hun har brukt 575 000 kroner på utseendet – slår tilbake mot frekk trolling på nett

Hun har brukt 575 000 kroner på utseendet – slår tilbake mot frekk trolling på nett

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Den eksotiske danseren Orylan som også har en profil på Only Fans er opprørt over at nett-troll langer ut mot utseendet sitt. Men hun slår tilbake og krever å få være seg selv.

Orylan fra Houston i Texas innrømmer at hun for de fleste nok ser ut som en demon eller en vampyr, på grunn av alle tatoveringer som dekker kroppen hennes, hoggtenner og de svarte øyne der øyehviten er tatovert.

Den unge kvinnen jobber heltid som stripper og tilbyr også blider gjennom OnlyFans. Hun liker å vise kroppsmodifikasjonene sine til fansen.

Imidlertid opplever hun stadig vekk kritiske røster på internett som kommenterer hennes uvanlige utseende.

En av de ekstra nedlatende kommentarene hun fikk var «Du er garantert en katastrofe. Har du jobb????»

Mens noen velger å bare lukke ørene for nett-troll. bestemte Orlyan seg for å slå tilbake på kritikken. Svaret til nett-trollet er sett mer enn 349 000 ganger og har fått mer enn 13 600 likes.

I klippet sier hun: «Jeg har brukt over nå 55 000 dollar på kroppen min for alle operasjoner og tatoveringer. Jeg er i ferd med å gjøre noen flere modifikasjoner. Jeg har betalt for dette med mine egne penger, og jeg skriver alt av på skatten gjennom aksjeselskapet mitt. Jeg vet ikke engang hvordan man kan få sosialstøtte», sier hun i videoen.

Hun legger til at hun vet noen kommer til å si det er fordi hun driver den «krydrede» nettsiden sin. Men, presiserer hun, «den gir meg en femsifret inntekt i måneden».

Hun forklarte også at hun har andre inntektsstrømmer fra YouTube – og dessuten er en investor.

Og med de inntektene fra egen virksomhet trenger hun vel antageligvis ikke noen jobb…

I videoen, som også er omtalt av Daily Star, har TikTok-seere rost henne for å ha slått ned nett-trollets frekke kommentar og oppmuntret henne til å fortsette å være seg selv.

En seer sier at «folk alltid er opptatt av å dømme andre, og å legge seg opp i andres liv, i stedet for å være opptatt av sitt eget»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com