fredag, februar 28, 2020
Historier fra livet Hun har gått ned 158 kilo, men får fortsatt...

Hun har gått ned 158 kilo, men får fortsatt stygge kommentarer for kroppen sin

-

Jacqueline Adan veide 226 kilo da hun bestemte seg for å ta grep. Da hadde hun fått mange stygge kommentarer på grunn av vekten sin. 158 kilo lettere, får hun fortsatt stygge kommentarer. Nå fordi hun har en del ekstra hud.

Jacqueline har skrevet et innlegg på Instagram der hun forteller om en episode som skjedde da hun var på ferie i Mexico i sommer. Innlegget har gått viralt, og Jacqueline blir nå hyllet for det hun skriver. Det skriver People.

«Da vi var på ferie i Mexico for noen uker siden, var det første gang jeg badet i badedrakt på veldig lenge, og det var enda lenger siden jeg hadde på meg badedrakt uten noe som dekket resten av huden», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jacqueline’s Journey (@jacquelineadan44)

Folk pekte og lo

Jacqueline fortsetter: «Jeg var grudde meg til at jeg skulle ta av meg klærne mine og gå ned til svømmebassenget eller til stranden. Jeg følte meg fortsatt som den samme 226 kilo tunge jenta. Og da skjedde det.

Et par som satt ved bassenget begynte å le og pekte på meg og more seg så snart jeg hadde tatt av meg klærne. Så hva gjorde jeg? Jeg tok et dypt åndedrag, lo og gikk ned i bassenget.

Det var et stort øyeblikk for meg.

Jeg hadde forandret meg.

Jeg var ikke den samme jente lenger», skriver Jacqueline.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jacqueline’s Journey (@jacquelineadan44)

«De har ingen rett til å le av meg»

«Ja, jeg har fortsatt mye løs hud, jeg kan fortsatt kjenne meg usikker iblant, og jeg kan fortsatt bli gjort narr av. For å være ærlig, ja det gjorde noe med meg. Men jeg skal ikke la mennesker som disse få påvirke meg lenger.

Jeg har ikke tenkt å la andre menneskers tanker hindre meg i å leve mitt liv.

De kjenner ikke meg.

De vet ikke hvordan jeg har jobbet livet av meg for å miste 159 kilo.

De har ingen rett til å sitte og peke og le av meg.

Det var derfor jeg lo», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jacqueline’s Journey (@jacquelineadan44)

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Etter å ha blitt forlatt to ganger, fikk 11-åringen endelig en adoptivfar og et hjem

11 år gamle Anthony ble først forlatt av sine biologiske foreldre da han var to år gammel. Fire år gammel ble...

I dag fyller Thomas Numme 50 – se den herlige gratulasjonen fra Harald Rønneberg

"Jeg kunne ikke drømt om en bedre venn." Det skriver Harald Rønneberg i et innlegg på Instagram...

Kjære travle mennesker: – ta tilbake familiesammenkomstene

"Det har skjedd et dødsfall. Familiesammenkomster er i ferd med å svinne hen..." Slik starter innlegget til Alison...