Historier fra livet Hun har gått ned 158 kilo, men får fortsatt...

Hun har gått ned 158 kilo, men får fortsatt stygge kommentarer for kroppen sin

-

- Reklame -

Jacqueline Adan veide 226 kilo da hun bestemte seg for å ta grep. Da hadde hun fått mange stygge kommentarer på grunn av vekten sin. 158 kilo lettere, får hun fortsatt stygge kommentarer. Nå fordi hun har en del ekstra hud.

Jacqueline har skrevet et innlegg på Instagram der hun forteller om en episode som skjedde da hun var på ferie i Mexico i sommer. Innlegget har gått viralt, og Jacqueline blir nå hyllet for det hun skriver. Det skriver People.

«Da vi var på ferie i Mexico for noen uker siden, var det første gang jeg badet i badedrakt på veldig lenge, og det var enda lenger siden jeg hadde på meg badedrakt uten noe som dekket resten av huden», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jacqueline’s Journey (@jacquelineadan44)

Folk pekte og lo

Jacqueline fortsetter: «Jeg var grudde meg til at jeg skulle ta av meg klærne mine og gå ned til svømmebassenget eller til stranden. Jeg følte meg fortsatt som den samme 226 kilo tunge jenta. Og da skjedde det.

Et par som satt ved bassenget begynte å le og pekte på meg og more seg så snart jeg hadde tatt av meg klærne. Så hva gjorde jeg? Jeg tok et dypt åndedrag, lo og gikk ned i bassenget.

Det var et stort øyeblikk for meg.

- Reklame -

Jeg hadde forandret meg.

Jeg var ikke den samme jente lenger», skriver Jacqueline.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jacqueline’s Journey (@jacquelineadan44)

«De har ingen rett til å le av meg»

«Ja, jeg har fortsatt mye løs hud, jeg kan fortsatt kjenne meg usikker iblant, og jeg kan fortsatt bli gjort narr av. For å være ærlig, ja det gjorde noe med meg. Men jeg skal ikke la mennesker som disse få påvirke meg lenger.

Jeg har ikke tenkt å la andre menneskers tanker hindre meg i å leve mitt liv.

De kjenner ikke meg.

De vet ikke hvordan jeg har jobbet livet av meg for å miste 159 kilo.

De har ingen rett til å sitte og peke og le av meg.

Det var derfor jeg lo», skriver hun.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jacqueline’s Journey (@jacquelineadan44)

Lik oss på Facebook for flere saker:

Siste nytt

Prinsesse Märtha Louise fyller 48 år i dag – se det nydelige bildet Kongehuset har publisert i anledning dagen

I dag fyller prinsessen 48 år.  Det har vært et år med et stort medietrykk på prinsessen vår. Da nyheten...

Her befrir brødrene en havørn som har satt seg fast i en felle – tar en uforglemmelig selfie

Brødrene Michael og Niel Fletcher var ute og gikk tur i skogen en høstdag, da de kom over en...

240 norske ungdommer synger Bohemian Rhapsody – nå går videoen viralt

Første skoledag er en stor dag, enten du begynner i førsteklasse, femteklasse, første dag på ungdomsskolen eller på videregående...

Paret har prøvd å få barn i åtte år. Men så får de en overraskende beskjed

Ashley og Tyson Gardner hadde prøvd å få barn i åtte år. De holdt nesten på å gi opp,...

Datteren kaller moren sin for «feit» – Morens tilsvar er noe alle foreldre burde få med seg

Da Allison Kimmey gikk på videregående, var hun besatt av å ha den perfekte kroppen. "Jeg begynte å utvikle en...

Faren fikk Alzheimers og husket ikke lenger sin egen familie – Da fikk sønnen en idé

Har du kjent eller kjenner du noen med Alzheimers eller annen demens? Da vet du at det er en...

Populære

Du liker nok disseRELATERT
Anbefalt for deg

Neste artikkel ⬇