Hjem Viralt Hun har tatt 43 operasjoner for å ligne på Barbie

Hun har tatt 43 operasjoner for å ligne på Barbie

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Mange jenter og kvinner er fan av Barbie, men Dalia Naeem fra Baghdad er nok litt mer Barbie-fan enn de fleste. Så begeistret er den 29 år gamle skuespilleren og programlederen for idolet sitt, at hun har brukt enorme summer for å se ut som den ikoniske dukken til Mattel.

Nylig avslørte Dalia Naeem sitt «nye» ansikt etter at hun har gjennomgått mer enn 43 kosmetiske operasjoner for å se ut som en Barbie-dukke. Ifølge Daily Mail har hun til og med blitt kalt «Iraks Barbie» av enkelte fans på grunn av sine blonde lokker og karakteristiske trekk.

Mens mange reagerer med vantro er det andre som har blitt fascinert av hennes dramatiske forandringer. Dalia Naeem har mer enn 996 000 følgere på Instagram, og ytterligere 43 900 på TikTok.

Dalia har operert nesen til å bli liten, fått overdimensjonerte lepper og buskete øyenbryn – akkurat som Barbie. Dessuten har hun også det karakteristiske lange blonde håret til dukken som har begeistret flere generasjoner småjenter.

De aller mest dramatiske forandringene skal ha kommet i løpet av de siste månedene: Dalia Naeem skal nylig ha gjennomgått flere kosmetiske prosedyrer, som mer leppefiller og en brystforstørrende operasjon.

Til daglig er Dalia programleder og skuespiller. Hun har spilt i en rekke stykker og TV-serier i hjemlandet der hun er en anerkjent scenekunstner.

Dalia er ikke den eneste med Barbie-dilla. Vi har tidligere skrevet om Eks-modellen Tonya Ruiz, som legger ut elleville Barbie-bilder på Instagramkontoen «Grandma Gets Real». Men hennes versjon av barbie-verden er i motsatt ende av Dalias. Samtidig som hun har beholdt kjærligheten til Barbie, tar hun et oppgjør med urealistiske idealer.

På «Grandma Gets Real» opptrer Barbie i realistiske situasjoner. Og hun er ikke nødvendigvis ung og glamorøs.

Istedenfor å modifisere seg selv, har Ruiz modifisert dukkene – slik at hver og en i familien hennes har en Barbiedukke som ser akkurat ut som de selv.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com