Hjem Dyr Hun husker nok å stenge hundedøren etter at denne ubudne gjesten var innom kjøkkenet

Hun husker nok å stenge hundedøren etter at denne ubudne gjesten var innom kjøkkenet

85 år gamle Sandie Fergurson i South Carolina, USA, fikk en uvanlig gjest på kjøkkenet. 

En kveld begynte hundene hennes å oppføre seg underlig, og bjeffet mot kjøkkenet. Sandy tenkte en mus måtte ha kommet seg inn.

Men da hun gikk for å sjekke sto det en slags hund i hjørnet på kjøkkenet hennes, stiv av skrekk. Nettstedet Little things skriver at Sandie antok det måtte være en hjemløs hund som hadde sneket seg inn den åpne hundedøren hun har på kjøkkenet.

Den ubudne gjesten har muse stille og stiv av skrekk. Mens Sandie ringte politiet holdt hun øye med den vettskremte gjesten. Han sto urørlig i kjøkkenkroken hennes de neste 70 minuttene før politiet kom på døren for å hjelpe den eldre kvinnen.

Når politiet kom fikk hun vite hva som hadde gjemt seg på kjøkkenet hennes.

Sandie hører ofte prærieulvene hyle rundt husveggene hennes. Men til tross for at hun alltid har bodd i området, så har hun aldri sett en eneste prærieulv i levende live.

Det må ha vært en eksotisk opplevelse, men det er ikke akkurat besøket man ønsker å treffe på når man går på kjøkkenet for å hente litt snacks om kvelden.

Fergurson sier nå at hun nå passer på å stenge hundedøren om kvelden.

Du kan se den spesielle videoen nedenfor:

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com