Hjem Viralt Hun kalles virkelighetens Rapunzel – ble tilbudt over 3 millioner kroner for å klippe håret

Hun kalles virkelighetens Rapunzel – ble tilbudt over 3 millioner kroner for å klippe håret

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Jasmine Larsen (22) begynte å la håret vokse i 2017. Manken hennes er nå 140 centimeter, og skaffer henne mange rare tilbud.

I et intervju med den britiske avisa the Mirror hevder Jasmine Larsen at mer enn 100 menn har sendt henne forslagsforespørsler på nettet – og hun ble nesten fristet til å klippe håret da tilbudet om 250 000 pund, tilsvarende 3,2 millioner kroner, tikket inn.

Men Jasmine avviste tilbudet og svarte «Nei, jeg beklager. Jeg skal ikke sende håret mitt, jeg skal ikke klippe det. Dette er håret mitt, og det er uvurderlig.»

Jasmine, som bor i Bristol, hadde ingen anelse om at håret hennes ville tiltrekke seg oppmerksomheten til noen av de rikeste mennene rundt om i verden da hun først begynte å legge ut om det på nettet. Og da hun nådde 10 000 følgere på Instagram, begynte ulike aktører å henvende seg til henne for å samarbeide. Det samme gjorde menn med fetisj på langt hår.

– Første gangen jeg fikk et tilbud, tenkte jeg på det fordi det er mye penger. Det var faktisk en videoforespørsel og han tilbød 3000 pund. Han ville at partneren min skulle slikke håret mitt, men jeg hadde ikke en partner, og jeg hadde ikke tenkt å la noen slikke håret mitt. En annen ville at jeg skulle klippe håret mitt og deretter sende det til ham, og det var for rundt 250 000 pund, forteller hun til The Mirror.

Jasmine får også mange forespørsler om å sette opp håret sitt på spesielle måter. Og noen ønsker tydeligvis å nyte 22-åringens hår hele tiden: Hun har også fått frierier.

– Jeg tror det er fordi de vet at jeg er singel og jeg har langt hår, og jeg er en søt person. Så de sender bare disse forslagene, sier Jasmine som har gjort det klart på instagramkontoen sin at hun ikke er interessert i å gifte seg med en fremmed.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com