Hjem Familie Hun måtte adoptere bort barnet sitt, men etter 18 år får hun endelig sjansen til å klemme gutten sin igjen

Hun måtte adoptere bort barnet sitt, men etter 18 år får hun endelig sjansen til å klemme gutten sin igjen

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Morsrollen er ofte vanskelig, spesielt når du befinner deg i situasjoner som ikke er forenelig med å ta vare på et barn. Historien om Carmen Santiago er et eksempel på hvordan en mor ble tvunget til å ta en vanskelig avgjørelse til det beste for barnet sitt.

Etter å ha ønsket sønnen velkommen til verden, bestemte hun seg for å skille seg fra ham i håp om at han kunne få et bedre liv. Selv om hun ikke lenger kunne være sammen med ham, bleknet aldri kjærligheten.

For atten år siden var Carmen i et ustabilt forhold som hadde gjort henne ute av stand til å gi barna sine et stabilt, beskyttende og trygt miljø. På grunn av dette måtte hun ta den smertefulle beslutningen om å forlate sin elskede sønn. Kvinnen hadde da ytterligere to døtre, Sophia og Tara. Den første vokste opp med sin biologiske far, den andre ble plassert i fosterhjem og deretter adoptert av en vennefamilie.

Til tross for de mange årene som har gått og vanskelighetene, har Carmen aldri sluttet å tenke på sin eneste sønn og ønske ham det beste i livet.

Leigh, adoptivmor til Jeremy Hudson, som sønnen heter, har alltid ønsket at sønnen hennes skulle få vite sannheten om sin biologiske familie. Så hun fortalte ham historien. Takket være Facebook kom Jeremy i kontakt med søstrene sine, Sophia og Tara. Etter å ha snakket med søstrene og blitt bedre kjent med dem, tok de tre beslutningen om å møtes. Så søsknene møttes og klemte for første gang. I tillegg hadde de laget en spesiell overraskelse til moren som også skulle møte dem.

Tara og Sophia tok henne med på en omvisning i skateparken i Douglasville, Georgia, USA, et sted hun aldri hadde besøkt før. Mens hun gikk rundt i parken, hørte Carmen en fremmed stemme stille et uvanlig spørsmål. Hun snudde seg for å se en fyr som spurte om hun var Carmen Santiago, Jeremy Hudsons mor. Overrasket over spørsmålet svarte kvinnen ja og den unge mannen fortalte henne at han var hennes sønn. Hun var både målløs og entusiastisk, men klemte sin nyfunne sønn varmt.

Scenen ble filmet og delt av Jeremys søstre og spredt på sosiale medier, og rørte tusenvis av brukere. Hva synes du om denne historien? Bruk gjerne kommentarfeltet vårt på Facebook!

Posted by Sophia Williams on Sunday, February 19, 2023
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com