mandag, mars 30, 2020

Hun møtte drømmemannen på Facebook, og giftet seg etter ti måneder. Så avslørte han en stor hemmelighet

Mest lest nå

Artikkelen fortsetter etter annonsen

Nguyen Van Anh er en vietnamesisk jente som ble så forelsket i en mann hun møtte gjennom Facebook, at hun likeså godt giftet seg med han etter bare ti måneder. Men hun kjente ikke til hans store hemmelighet.

Alt begynte i 2016. Van Anh satt på Facebook og kom over et bilde av sine idoler i et selskap. Mannen som holdt selskapet var tagget i bildet, og Van Anh fikk det for seg at hun skulle skrive til han for å høre om han kjente idolene, og om han kanskje til og med kunne ordne med et møte. Det skriver nettsiden PML.

Dang Tuan, som mannen het, svarte høflig tilbake at han ikke kjente dem og at han dessverre ikke hadde mulighet til å hjelpe henne.

Foto: Facebook

Forlovet seg uten å ha møttes

De to fortsatte å chatte sammen, og fant raskt tonen. Og etter kort tid oppstod det sterke følelser mellom dem. Det var vanskelig for de to turtelduene å møttes, siden de bodde langtfra hverandre. Mens Van Anh bodde i Vietnam, bodde og jobbet Dang Tuan i Russland.

Likevel, og uten å ha møttes ansikt til ansikt, forlovet de seg etter seks måneder. Og fire måneder senere planla de bryllup.

Foto: Facebook

Avslørte hemmeligheten

Van Anhs foreldre var veldig imot bryllupet. De mente det var helt uforståelig at datteren kunne gifte seg med en mann hun aldri hadde møtt. Da satt Dang Tuan seg på et fly til Vietnam, og møtte både sin forlovede og sine fremtidige svigerforeldre.

Rett før bryllupet avslørte den kommende brudgommen en stor hemmelighet. Han var eier av et stort motehus, og var god for flere millioner.

Foto: Facebook

Holdt sin identitet hemmelig

Dang Tuan hadde holdt sin identitet hemmelig, siden han ikke ville at kvinnen i hans liv skulle gifte seg med han på grunn av pengene.

LES OGSÅ: Bruden hvisker en hemmelighet til brudgommen. Men hun visste ikke at han hadde på seg mikrofon

Bryllupet stod i april 2017, og i dag bor de to sammen i Russland med sine to barn.

Foto: Facebook

Neste artikkelNeste
Scroll ned

Siste nyheter

Ida Gran-Jansen (32) blir mamma igjen – avslører kjønnet

Kjendisbaker Ida Gran-Jansen (32) og samboer Eirik Lyssand venter sitt andre barn til sommeren. Ida avslørte selv den store nyheten på sin Instagram-profil. "Halvveis til...

Guro Fostervold om koronaviruset: – Jeg føler meg nesten dum

Guro Fostervold etterlyser tydeligere retningslinjer fra regjeringen. Hun blir forvirret av de forskjellige reglene og anbefalingene som florerer. "Jeg er forvirret. Veldig forvirret. Og nesten...