Hjem Historier fra livet Hun ønsker at datteren (14) skal ta plastiske operasjoner: «Stygge mennesker kommer ingen vei»

Hun ønsker at datteren (14) skal ta plastiske operasjoner: «Stygge mennesker kommer ingen vei»

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

De fleste foreldre ønsker ikke at barna deres skal endre på hvordan de ser ut, og tar sterk avstand fra operasjoner for å «pynte på utseende».

Britiske Carla Bellucci er uenig i dette. Hun sparer nemlig opp penger for at datteren på 14 år skal ha mulighet til å ta de operasjonene hun ønsker når hun blir eldre.

37-åringen som har 60.000 følgere på instagram forteller i følge the Sun at hennes datter ikke er en akademisk type, og at plastiske operasjoner vil hjelpe henne i fremtiden fordi «stygge mennesker ikke kommer noen vei».

Hun legger derfor til side 1500 kroner hver måned til formål for operasjoner.

«I motsetning til guttene mine, stiller jeg meg ganske så likegyldig til utdannelsen hennes. Hun er nødt til å bruke utseende sitt hvis hun vil komme langt i livet», forteller hun videre i intervjuet.

Moren selv har gjort flere kirurgiske inngrep. Foto: privat

Helt nødvendig hvis hun vil bli en realitystjerne

Allerede nå bruker Carla over 2000 kroner i måneden på utseende til datteren. Pengene går til å fikse neglene hennes, fikse på øyenbrynene og til hårextensions.

«På nåværende tidspunkt liker datteren min Kardashian-looken med stor rumpe, stor byste og fyldige lepper. Når hun blir 16 år skal hun få fylle i leppene sine, og hun har min fulle støtte.

Trebarnsmoren mener at «stygge mennesker kommer ingen vei i disse dager» Foto: privat

Hun ser allerede bra ut nå, men operasjoner vil få henne til å se enda bedre ut, lyder det fra moren. Hvis hun vil bli en suksessfull influencer eller realitystjerne, så blir hun nødt til å ha nåtidens look, så platiske operasjoner blir nødvendig», avslutter hun.

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com