fredag, desember 13, 2019
Historier fra livet Hun ønsker at datteren (14) skal ta plastiske operasjoner:...

Hun ønsker at datteren (14) skal ta plastiske operasjoner: «Stygge mennesker kommer ingen vei»

-

De fleste foreldre ønsker ikke at barna deres skal endre på hvordan de ser ut, og tar sterk avstand fra operasjoner for å «pynte på utseende».

Britiske Carla Bellucci er uenig i dette. Hun sparer nemlig opp penger for at datteren på 14 år skal ha mulighet til å ta de operasjonene hun ønsker når hun blir eldre.

37-åringen som har 60.000 følgere på instagram forteller i følge the Sun at hennes datter ikke er en akademisk type, og at plastiske operasjoner vil hjelpe henne i fremtiden fordi «stygge mennesker ikke kommer noen vei».

Hun legger derfor til side 1500 kroner hver måned til formål for operasjoner.

«I motsetning til guttene mine, stiller jeg meg ganske så likegyldig til utdannelsen hennes. Hun er nødt til å bruke utseende sitt hvis hun vil komme langt i livet», forteller hun videre i intervjuet.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

🐆🐆 #mood #instapic #modelling @isawitfirst Photographer @byigottheshot Studio @gapstudiosbarnet

Et innlegg delt av Carla Bellucci (@officialcarlabellucci)

Helt nødvendig hvis hun vil bli en realitystjerne

Allerede nå bruker Carla over 2000 kroner i måneden på utseende til datteren. Pengene går til å fikse neglene hennes, fikse på øyenbrynene og til hårextensions.

«På nåværende tidspunkt liker datteren min Kardashian-looken med stor rumpe, stor byste og fyldige lepper. Når hun blir 16 år skal hun få fylle i leppene sine, og hun har min fulle støtte.

Hun ser allerede bra ut nå, men operasjoner vil få henne til å se enda bedre ut, lyder det fra moren. Hvis hun vil bli en suksessfull influencer eller realitystjerne, så blir hun nødt til å ha nåtidens look, så platiske operasjoner blir nødvendig», avslutter hun.

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...