Hjem Historier fra livet Kvinne solgte vuggen til sin døde baby- få dager senere kommer kjøperen tilbake og ber henne se i bagasjerommet på bilen sin

Kvinne solgte vuggen til sin døde baby- få dager senere kommer kjøperen tilbake og ber henne se i bagasjerommet på bilen sin

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Valerie Watts fra Minnesota, USA, hadde gledet seg lenge til å bli mamma. Hun var gravid i niende måned og hadde alt klart til sønnen sin. Utstyr var kjøpt inn og nå ventet hun bare på at den lille skulle komme. Men i dagene før terminen følte hun at noe var galt. Babyen rørte seg ikke slik som han pleide.

Det viste seg at lille Noah døde i magen hennes, bare dager før han skulle komme ut i verden. Valerie var knust.

Foto: YouTube

Hun klarte ikke å kvitte seg med alt hun hadde kjøpt inn til sønnen sin. Det var for vondt. Barnerommet ble derfor stående urørt i over ett år.

I mai 2014 bestemte Valerie seg for å selge unna vuggen. Den var et ekstra sårt minne da hun hadde gledet seg så til å legge sin nyfødte sønn i den.

En mann som het Gerald kom til hagesalget Valerie arrangerte, han var interessert i vuggen og spurte hva Valerie skulle ha for den. De ble enige om en pris og Gerald dro av gårde med vuggen.

Historien bak vuggen

Gerald visste ingenting om hva som hadde skjedd eller hvor mye vuggen betydde for damen han hadde kjøpt den av. Han hadde trodd at den ble solgt fordi barnet hennes hadde vokst ut av den.

Men Gerald sin kone pratet litt med Valerie under hagesalget og hadde spurt henne om hvor gammel sønnen hennes var. Valerie fortalte henne hva som hadde skjedd.

På vei hjem fortale hun mannen sin hva som var historien bak vuggen.

Foto: YouTube

“På veien hjem bestemte vi oss for  at vuggen skulle tilbake” forteller Gerald til Fox9. Men han skjønte at Valerie ikke ville ha den som den var. Det minnet for mye om sønnen som aldri fikk ligge i den. Da fikk han en idé.

Han laget vugget om til en nydelig stol som Valerie skulle få som et minne av sønnen sin. Et minne hun kunne ha i huset og i hjertet sitt. En uke etter hagesalget returnerte Gerald til Valerie med gaven.

Valerie ble veldig rørt over gaven og begynte å gråte da hun så hva Gerald hadde gjort.

Her er stolen Gerald laget

After Valerie Watts’ son Noah was delivered stillborn – she kept his crib in place. After some time she decided to sell…

Posted by FOX 11 Los Angeles on Monday, May 12, 2014

Var det ikke nydelig gjort? Del gjerne denne hjertevarme historien videre!

Her kan du se et nyhetsinnslag om hendelsen:
Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Om Sosialnytt

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg


Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com