fredag, desember 13, 2019
Historier fra livet Hun ser sin nyfødte baby - skjønner med en...

Hun ser sin nyfødte baby – skjønner med en gang at det ikke er hennes barn

-

Tenk deg at du har født et barn. Barnet blir lagt i armene dine, men du ser ingen likhetstrekk, og har en sterk følelse av at dette ikke er ditt barn. Dette opplevde Rich Coshworth og og Mercy Casanalles.

Paret møttes og ble kjærester da de begge gikk på skole i Dallas. Når Mercy ble gravid, reiste hun til hjemlandet sitt El Salvador. Rich fikk ikke muligheten til å være med på fødselen av barnet og ventet på konen sin i USA.

«Det høres merkelig ut, men noe fortalte meg at det ikke var mitt barn jeg fikk i hendene», forteller Mercy. Men hun turde ikke å dele mistanken med de som jobbet på sykehuset og tok med seg den lille gutten hjem. Han fikk navnet Jacob. Mistankene hennes ble bare sterkere og sterkere og til slutt bestemte hun seg for å gjennomføre en DNA test. Det viste seg at Jacob ikke var sønnen hennes.

Foto: YouTube

Men hvorfor og hvordan hadde dette skjedd?  Og hvor var deres egen sønn?

Myndighetene ble kontaktet og Jabob levert til sine biologiske foreldre. Det ble en lang og vanskelig sak å få deres egen biologiske sønn Moses hjem. Myndighetene i El Salvador nektet i et helt år å gi den lille gutten fødselsattest og pass for å reise til USA.

YouTube

Til slutt lykkes foreldrene og fikk endelig med seg lille Moses hjem. Hvorfor denne saken ble som den ble er ukjent. Heldigvis fikk den en lykkelig slutt!

Under kan du se et nyhetsinnslag om den uvirkelige saken!

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Oppfordrer folk til å demonstrere mot NAV på søndag

"Ja, jeg er en NAV-er, på AAP, og langt fra stolt av det." Slik begynner Ole Johan protesten sin på Facebook. Nå har han...

Hunden har stått i kjetting hele livet sitt. Se den fantastiske reaksjonen når den får se havet for første gang

Schæferhunden Herschel har stått fastbundet og forsømt i en bakgård hele det fem år lange livet sitt. Tennene hans er helt nedslitt etter at...

Dansen til de norske marinerekruttene blir sett over hele verden

Dansen til de norske marinerekruttene tar igjen av på nettet.  Det var under en avslutning for marinerekruttene på Madla i Stavanger at rekruttene valgte en...