Forsiden Historier fra livet Hun skal fjerne brystene på grunn av kreft, da gjør sykepleierne og...

Hun skal fjerne brystene på grunn av kreft, da gjør sykepleierne og legene noe nydelig!

Som naturlig er så var Doreta Norris svært nervøs da hun skulle gjennomgå en operasjon som skulle fjerne begge brystene hennes. 

De ansatte ved sykehuset ville gjøre noe for å hjelpe Doreta med å døyve angsten sin. Da hun var på vei til operasjonssalen ble hun møtt av musikken «Gangnam Style» i gangen. Leger og sykepleiere fulgte henne til salen med dansing. Til medicaldaily sier kvinnen:

Reklame

– Jeg gikk ut av rommet mitt og var klar til operasjon. Da så jeg at de ansatte ved sykehuset hadde stilt seg opp langs gangen. Jeg hørte musikken og begynte momentant å danse. Det var en emosjonell dans. Sykepleiere og leger danset sammen med meg og gav meg oppmuntrende ord. Jeg følte virkelig at jeg kunne overvinne verden. 

Operasjonen var vellykket. I dag er Doreta en kreftfri dame som ser frem til å danse videre i livet sammen med mannen og barna sine.

– Sykehuspersonellet kunne ha gitt meg beroligende medisiner, trillet meg opp på operasjonsbordet, og det ville vært det. Men de ansatte ved dette sykehuset viste med denne gesten at de brydde seg om meg, de tok angsten min på alvor og hjalp meg istedenfor å jobbe meg gjennom den.

Se den vanvittig fine gesten til sykehuspersonellet her: 

LES OGSÅ
Da de kom hjem fra Disneyland, kastet den fem år gamle datteren opp. 20 timer senere, var hun død

SE OGSÅ:

Mest lest nå

Anne Grete Preus er død etter en tid med sykdom

Anne Grete Preus med den spesielle stemmen og de varme tekstene, døde i natt. Hun ble bare 62 år gammel. Anne Grete ble først syk...

Politiet advarer: Ikke svar hvis du blir oppringt fra 112

Mange har den siste tiden opplevd å bli ringt opp fra nummeret 112, politiets eget nødnummer. Nå går politiet ut og advarer mot å...

Politiet refser fulle tenåringsforeldre – Har man valgt å få barn, følger det noen forpliktelser med

Politiet opplever ofte at når de plukker opp fulle ungdommer helt ned i 15-årsalderen, så kan ikke foreldrene hente barna sine fordi de enten...

Linn Skåber med klar oppfordring til foreldre: La barna kjede seg

Linn Skåber (49) er sjeleglad for at hun selv kjedet seg masse i oppveksten. Hun mener det er årsaken til at hun er så...

Trygg trafikk: Ikke kjør barna til skolen

Skolen er i gang etter ferien og mange barn ferdes langs veiene. Kjører du barnet ditt til skolen for å sikre at barnet kommet...

Populært på Sosialnytt nå

Historier fra livet

MER POPULÆRT