Hun skal fjerne brystene på grunn av kreft, da gjør sykepleierne og legene noe nydelig!

3312

Som naturlig er så var Doreta Norris svært nervøs da hun skulle gjennomgå en operasjon som skulle fjerne begge brystene hennes. 

De ansatte ved sykehuset ville gjøre noe for å hjelpe Doreta med å døyve angsten sin. Da hun var på vei til operasjonssalen ble hun møtt av musikken «Gangnam Style» i gangen. Leger og sykepleiere fulgte henne til salen med dansing. Til medicaldaily sier kvinnen:

– Jeg gikk ut av rommet mitt og var klar til operasjon. Da så jeg at de ansatte ved sykehuset hadde stilt seg opp langs gangen. Jeg hørte musikken og begynte momentant å danse. Det var en emosjonell dans. Sykepleiere og leger danset sammen med meg og gav meg oppmuntrende ord. Jeg følte virkelig at jeg kunne overvinne verden. 

Operasjonen var vellykket. I dag er Doreta en kreftfri dame som ser frem til å danse videre i livet sammen med mannen og barna sine.

– Sykehuspersonellet kunne ha gitt meg beroligende medisiner, trillet meg opp på operasjonsbordet, og det ville vært det. Men de ansatte ved dette sykehuset viste med denne gesten at de brydde seg om meg, de tok angsten min på alvor og hjalp meg istedenfor å jobbe meg gjennom den.

Se den vanvittig fine gesten til sykehuspersonellet her: 

SISTE NYTT