fredag, november 22, 2019
Historier fra livet Hun skal fjerne brystene på grunn av kreft, da...

Hun skal fjerne brystene på grunn av kreft, da gjør sykepleierne og legene noe nydelig!

-

Som naturlig er så var Doreta Norris svært nervøs da hun skulle gjennomgå en operasjon som skulle fjerne begge brystene hennes. 

De ansatte ved sykehuset ville gjøre noe for å hjelpe Doreta med å døyve angsten sin. Da hun var på vei til operasjonssalen ble hun møtt av musikken «Gangnam Style» i gangen. Leger og sykepleiere fulgte henne til salen med dansing. Til medicaldaily sier kvinnen:

– Jeg gikk ut av rommet mitt og var klar til operasjon. Da så jeg at de ansatte ved sykehuset hadde stilt seg opp langs gangen. Jeg hørte musikken og begynte momentant å danse. Det var en emosjonell dans. Sykepleiere og leger danset sammen med meg og gav meg oppmuntrende ord. Jeg følte virkelig at jeg kunne overvinne verden. 

Operasjonen var vellykket. I dag er Doreta en kreftfri dame som ser frem til å danse videre i livet sammen med mannen og barna sine.

– Sykehuspersonellet kunne ha gitt meg beroligende medisiner, trillet meg opp på operasjonsbordet, og det ville vært det. Men de ansatte ved dette sykehuset viste med denne gesten at de brydde seg om meg, de tok angsten min på alvor og hjalp meg istedenfor å jobbe meg gjennom den.

Se den vanvittig fine gesten til sykehuspersonellet her: 

Lik oss på Facebook for flere saker:

Neste artikkel ⬇Neste
Scroll ned

Siste nytt

Northug er tilbake i skisporet – gjør comeback

Det er bare ett år siden Petter Northug (33) la opp. Men det holdt ikke så lenge. Nå er...

Politimannen stoppet alenemor uten bilseter: – Droppet boten og kjøpte bilseter til henne

Kevin Zimmermann jobber ved Milwaukee Police Department. Han stoppet nylig en bil med en mor og tre barn i....

Sønnen påstår han har en tvilling i barnehagen – Morens hjerte smelter da hun får se bilde

Fem år gamle Myles insisterte på at han hadde en tvilling i barnehagen. De var helt identiske med like...

Telefonsvindleren sa at datamaskinen hennes hadde virus. Svaret hennes tok tyren ved hornene

De siste årene har det vært mye snakk om svindlere som ringer deg opp og utgir seg for å...

Moren sendte sin 7 år gamle autistiske sønn alene på flyet. Så fikk hun en overraskende melding fra sønnens sidemann

Syv år gamle Landon Bjornson skulle fly alene for første gang for å besøke faren sin. Moren sendte med...

Paret adopterte lille Milo. Fem år senere ringte hans biologiske mor med en spesiell nyhet

Milo ble født av en tenåringsmamma som ikke hadde mulighet til å ta vare på han. Derfor ga hun...