Hjem Historier fra livet Hun tekstet sin døde far i fire år. Så fikk hun plutselig svar

Hun tekstet sin døde far i fire år. Så fikk hun plutselig svar

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Chastity Patterson (23) fra Arkansas i USA mistet pappaen sin, Jason Lignon, for fire år siden. Hver dag har hun tekstet han og fortalt om dagen sin. Så fikk hun plutselig svar. 

Jason var ikke Chastity biologiske pappa. Men hun så på ham som sin far, og han så på henne som sin datter. De hadde kjent hverandre hele livet, og Jason var der for Chastity når hun trengte ham. Han stilte opp på skoleballet hennes, og på alle skøyteoppvisningene.

«Om vi hadde hatt samme blod ville det ikke gjort oss noe nærmere. Jason var faren min, men også en rollemodell for veldig mange barn i byen vår», skriver Chastity på Facebook, ifølge TV 2.

Foto: Privat / Facebook

Sendte ham sin siste melding

I 2015, døde Jason. Det tok Chastity veldig tungt. Hun sørget over tapet av sin far, og for å lette på sorgen og savnet, sendte hun han meldinger hver dag.

Fire år etter Jasons død, bestemte Chastity seg for at nå var det nok. Nå måtte hun gå videre, og slutte å sende meldinger til sin avdøde pappa. Hun sendte ham en siste melding, der hun oppsummerte de store hendelsene i livet sitt. Hvordan hun hadde overvunnet kreft og fullført høyere utdanning.

Hun avsluttet med å skrive at hun elsket og savnet ham.

«Hei kjære»

Så plinget det i telefonen, og der lå det et svar.

«Hei kjære», stod det.

«Jeg er ikke faren din, men jeg har fått alle meldingene dine de siste fire årene. Jeg ser frem til meldingene dine om morgenen og oppdateringene om kvelden», skriver vedkommende.

«Jeg heter Brad og jeg mistet datteren min i en bilulykke i august 2014 og meldingene dine har holdt meg i live. Når du sender meg meldinger, vet jeg det er en beskjed fra gud.»

Har ønsket å svare lenge

Brad skriver videre at han lenge har ønsket å svare Chastity, men at han ikke har turt.

«Jeg er lei meg for at du har mistet noen nær deg, men jeg har lyttet til deg de siste årene og jeg har sett deg vokse. Jeg har villet svare deg i flere år, men jeg ville ikke knuse hjertet ditt.»

«Du er en ekstraordinær kvinne og jeg skulle ønske datteren min ville blitt den kvinnen du er», avslutter Brad.

Og Chastity føler at hun endelig kan avslutte et kapittel.

«I dag var et tegn på at alt er ok og jeg kan la ham hvile!»

LES OGSÅ: Guttene mistet sin far til kreft – Når de oppdager hva som står på gårdplassen klarer de ikke å holde tårene tilbake

Del
X
LinkedIn
Pin
Reddit

Solsialnytt har siden 2014 gitt deg de mest engasjerende historiene i Norge. Hovedfokuset vårt er å gi deg positive historier. 

@Erte Media AS

Redaksjon

Ansvarlig redaktør:

Eivind Skår Ertesvåg

 

Kontakt Sosialnytt:

kontakt@sosialnytt.com