in ,

Hun var fitness-modell og gift med en Baywatch-stjerne, nå bor hun på gata

foto: Youtube

Loni Willison (37) er en tidligere fitness-modell. Hun har prydet en rekke magasincovre og var gift med Baywatch-stjernen Jeremy Jackson. Nå bor Loni på gata i Venice Beach, California.

Loni Willison og Jeremy Jackson giftet seg i 2012. De gikk fra hverandre i 2014, etter at Jeremy angivelige hadde angrepet Loni i parets hjem i Hollywood. Loni anklaget Jeremy for å forsøke å kvele henne, hun pådro seg to brukne ribbein, nakkeskader og riper i ansiktet.

Det er uklart hvilke konsekvenser dette fikk for Jeremy Jackson.


Den tidligere modellen begynte å jobbe som assistent ved et kirurgisenter i LA, frem til hun i 2016 hadde et sammenbrudd. Det førte til at hun mistet jobben, leiligheten og bilen. Etter dette har Loni bodd på gata.

Loni jobbet tidligere som modell og var blant annet med i Baywatch. Foto: Facebook

Hun begynte å bruke narkotika og har siden kjempet mot en avhengighet av meth og alkohol. I tillegg sliter hun med psykiske problemer.

Venner har forsøkt å få henne inn på rehab, men i oktober 2018 forsvant hun etter et mislykket forsøk på å bli rusfri.

Nå har den britiske avisa The Sun truffet på henne i Los Angeles’ gater. Loni forsikrer dem om at hun har det bra og ikke trenger hjelp.

– Jeg har ikke snakket med Jeremy. Jeg vil ikke snakke med vennene mine, jeg har det helt fint. Jeg vil ikke at noen skal hjelpe meg. Jeg kan leve for meg selv. Jeg har alt jeg trenger her. Ingen bryr seg egentlig om meg, og jeg vil ikke se dem, de vil ikke se meg, sier Loni Willison til the Sun.

Hun drar rundt på eiendelene sine i en skitten handlevogn. I 2021 ble hun observert da hun spists pizza fra en søppelcontainer – som hun hjertevarmt delte med et sultent ekorn.

Lik oss på Facebook
Følg oss på Instagram

Heidi (27) har Downs syndrom – vil ta senaborter opp for Den europeiske menneskerettighetsdomstolen

Maud Angelica lar lokkene falle – donerer bort håret